Tag Heuer Connected

Date dinsdag, 28 februari 2017 07:50 |   | 

Tag Heuer Connected

Tag Heuer is een merk dat we bij Juwelier van Willigen vel verkopen. Dit Zwitserse horlogemerk is één van de grootste horlogemerken en is al decennia een begrip. Tag Heuer heeft met de Connected-serie een een smartwatch ontwikkeld. Deze luxe horloges beschikken over een internetverbinding die verbonden is met Google en Intel. De horloges zijn vervaardigd uit titanium, waardoor ze veel lichter en schokbestendiger zijn dan horloges van bijvoorbeeld goud of staal.

 

Zowel chique als smart

De Tag Heuer Connected serie is het schoolvoorbeeld van een perfecte combinatie tussen intelligente connectiviteit en Zwitserse precisie. De horloges beschikken over een interne processor die onder andere WiFi en Bluetooth ondersteunt. Deze processors hebben een geheugen van 4GB. De horloges van Tag Heuer Connected zijn gemakkelijk draadloos op te laden dankzij de lithium-accu.

 

De Connected-horloges zijn eenvoudig te synchroniseren met smartphones die draaien op zowel iOS als Android. Er zijn al veel apps beschikbaar op de smartwatch, zoals bijvoorbeeld Google Maps en Google Translate.

 

Juwelier van Willigen

De Tag Heuer Connected serie is in diverse soorten en kleuren verkrijgbaar bij Juwelier van Willigen. De horlogebanden die wij verkopen zijn verkrijgbaar in zwart, rood, wit, blauw, geel en groen.

 

Als u een Connected-horloge bij ons aanschaft geniet u te allen tijde van een 2-jarige garantie. U heeft na 2 jaar de mogelijkheid om uw horloge te upgraden naar de speciale Tag Heuer Carrera editie, welke beschikt over een automatisch Calibre 5 uurwerk. Dit horloge komt qua materiaal en design overeen met de Connected.

 

Als u bij ons bestelt is de verzending altijd gratis. Onze horloges zijn te allen tijde leverbaar uit voorraad. Van Willigen is aangesloten bij de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche. Bent u geïnteresseerd in dit horloge, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, of komt langs in onze winkel.

Gelezen 572 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save