Tissot

Date dinsdag, 28 februari 2017 09:11 |   | 

Tissot

Een van de populairste merken die we bij Juwelier van Willigen verkopen is Tissot. Dit bekende Zwitserse horlogemerk is in 1853 opgericht door Charles Tissot en zijn zoon, en is in al die jaren altijd vernieuwend geweest. Dit luxe merk staat bekend om haar horloges met zowel sportief als klassiek uiterlijk. Ook de multifunctionaliteit is een sterk punt van dit merk.

 

Tissot is al een van de vijf grootste Zwitserse horlogemerken, maar dat belemmert het merk niet om grote ambities na te streven. Bij Tissot streeft men ernaar om de horlogemarkt te veroveren door middel van vooruitstrevende technieken en vernieuwende ideeën. Een tastbaar voorbeeld van deze vooruitstrevende gedachtegangen is de Touch Collection serie. Deze horloges beschikken over een glas met touchscreen en kunnen voor meerdere toepassingen worden gebruikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een thermometer, barometer, altimeter en kompas.

 

Ons aanbod

Juwelier van Willigen is een Official Dealer van Tissot en dit heeft als gevolg dat we over een zeer ruim en gevarieerd aanbod van dit merk beschikken. We verschillende Tissot series in huis, namelijk de Touch Collection, de T-Sport, de T-Classic, de T-Lady en de Heritage.

 

De T-Sport serie staat bekend om haar sportieve modellen die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld gebruik in water. De meeste modellen in deze serie zijn uitgevoerd met een rubberen band, waardoor de horloges er zeer sportief uitzien.

 

De T-Classic serie wordt gekenmerkt door haar modellen met zeer klassiek uiterlijk. De kast bestaat uit strakke lijnen en een mechanisch/quartz uurwerk. Een stijlvol horloge met een klassieke tint.

 

De meest bijzondere serie is echter de Heritage collectie. Deze serie bestaat uit oude modellen die opnieuw zijn uitgebracht omdat ze een speciale betekenis hebben. Alle modellen in deze serie hebben hun eigen verhaal en worden door kenners als speciaal gezien.

 

Heeft u interesse in een horloge van Tissot? Neem dan gerust contact met ons op.

Gelezen 570 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save