Konijnenhok

Date maandag, 13 maart 2017 11:30 |   | 

Konijnenhok

Als op zoek bent naar een konijnenhok bent u bij Dierenhandel Hoogendoorn aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende konijnenhokken in huis die voor ieder budget geschikt zijn. Onze konijnenhokken zijn zodanig ontworpen dat ze weinig onderhoud vergen en dat uw konijnen een comfortabel en functioneel huis hebben!

 

Wat hebben wij in huis?

Bij Dierenhandel Hoogendoorn heeft u de keuze tussen veel verschillende konijnenhokken. Deze konijnenhokken variëren in onder andere afmetingen en prijzen, waardoor u voor iedere konijn wel een geschikt konijnenhok zult kunnen vinden.

 

Wij bieden zowel kant en klare als goedkopere bouwpakketten aan. De hokken die wij aanbieden zijn allemaal groot en ruim genoeg om uw konijnen een fijn dak boen het hoofd te bieden. Als u geen geschikt konijnenhok kunt vinden in ons vaste aanbod kunnen wij ook een konijnenhok op maat voor u maken. We doen er alles aan om uw konijnen een fijn onderkomen te bieden!

 

Onze hokken zijn handmatig gemaakt door een timmerman en bestaan uitsluitend uit hoogstaande materialen. Ons meest gebruikte materiaal is geïmpregneerd grenenhout. Veel van onze hokken beschikken over een betonplex bodem waardoor het hout niet snel zal gaan rotten.

 

Een compleet overzicht van de konijnenhokken die wij aanbieden kunt u vinden in onze webshop.

 

Over Dierenhandel Hoogendoorn

Wij zijn de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland en u kunt bij ons alles vinden wat met dieren te maken heeft. Naast konijnenhokken kunt u bij ons ook andere dierverblijven, allerlei dieren en specifieke voeding kopen. Wij hebben passie voor ons vak en helpen u graag verder wanneer u hulp nodig heeft.

 

Professionaliteit en service zijn onze belangrijkste kernwaarden. Als wij bijvoorbeeld een konijnenhok op maat voor u maken zorgen we er altijd voor dat u de controle blijft houden, zodat we precies aan uw wensen en ideeën kunnen voldoen.

 

Bent u geïnteresseerd in een konijnenhok of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Gelezen 782 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save