Verhoog de conversie in jouw Magento webshop. Vertrouwen uitstralen

Date woensdag, 29 februari 2012 13:25 |   | 

Waarom is uitstralen van vertrouwen in je Magento webshop belangrijk?

Klanten vinden vertrouwen een belangrijke factor voor de keuze om over te gaan tot een aankoop. De eerste indruk het meest belangrijke wanneer een bezoeker je Magento webshop bezoekt. Deze eerste indruk wordt al gevormd in een paar seconden. Om meer vertrouwen uit te stralen in jouw Magento webshop, kun je de volgende tips gebruiken. Met het geven van deze tips hopen wij dat jij je conversie zal verhogen in jouw Magento webshop.

 

Laat affiniteit met doelgroep zien in jouw Magento webshop

Als Magento webshop eigenaar moet je de uitstraling van je webwinkel laten aansluiten bij je doelgroep. Je kan onder andere de succesvolle Magento webshops van je concurrentie als voorbeeld nemen. Ook zal je meer inzicht krijgen in je doelgroep wanneer je onderzoek doet over de ins en outs en consumentengedrag. Daarnaast is het handig om in je achterhoofd te houden dat je vrienden moet willen worden met je bezoeker. Dit zal meer affiniteit en daardoor ook meer vertrouwen scheppen.

 

Bereikbaarheid tonen binnen jouw Magento webshop

Laat zien dat je bereikbaar bent binnen je Magento webshop. Let op de volgende punten om je bereikbaarheid beter naar voren te laten komen en daardoor meer vertrouwen schept:

  • Maak je contactformulier zo kort en bondig mogelijk. Laat ook de klant geen informatie invullen die voor hem/haar als onnodig beschouwd wordt. We weten uit ervaring dat je je klanten afschrikt met lange contactformulieren, dus houdt hier rekening mee!
  • Maak je telefoonnummer goed vindbaar en stop het niet weg in een moeilijk vindbare pagina. Geef ook aan dat je support aanbiedt over de telefoon. Om een amateuristisch uiterlijk te voorkomen, kun je het beste geen mobiel nummer geven.
  • Wanneer je liever wel gebruikt maakt van je mobiele nummer, kan je een VoIP nummer inschakelen die is gelinkt aan je vaste telefoonnummer. Met dit VoIP nummer belt je klant dus naar een vast nummer, maar wordt doorverbonden met je mobiele nummer.
Gelezen 1096 keer
Techtwo Internetdiensten

Techtwo Internetdiensten uit Breda ontwikkelt voor u een betaalbare en omzetverhogende Magento webshop en/of Wordpress website

Website: www.techtwo.nl/

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save