Siereenden

Date maandag, 13 maart 2017 11:34 |   | 

Siereenden

Bent u op zoek naar siereenden? Dan bent u bij Dierenhandel Hoogendoorn aan het juiste adres! Wij verkopen veel verschillende siereenden, van Bahama pijlstaarten tot roodschoudertaingen. Ons aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd; we kunnen u garanderen dat u geschikte siereenden bij ons zult kunnen vinden!

 

Gedrag

Eenden zijn, in vergelijking met andere vogelsoorten, erg gemakkelijk te houden. Het zijn erg vrolijke en levendige siervogels, en ze zijn ook nog eens eenvoudig te verzorgen. Eenden zijn zeer sociaal en kunnen met vrijwel iedere vogelsoort op een terrein verblijven. Zo’n beetje alle eendensoorten kunnen in paartjes of drietallen worden gehouden.

 

Huisvesting

Er is een aantal dingen die u moet weten wanneer u siereenden wilt houden. Het veruit belangrijkste onderdeel van een eendenverblijf is een vijver of een afgezet stuk sloot. Eenden hebben water nodig om hun veren te kunnen verzorgen, maar ook om te kunnen zwemmen en naar voedsel te kunnen zoeken. Het water moet te allen tijde gemakkelijk te bereiken voor de eenden, dus maak het niet te moeilijk voor ze.

 

We raden u aan goudvissen in de vijver of sloot te plaatsen. Deze vissen eten de uitwerpselen van de eenden en zorgen er dus voor dat het water schoon blijft. Mocht u geen goudvissen willen dan raden wij in ieder geval een filter aan.

 

Ook hebben eenden behoefte aan een stukje land. Dit stukje land kunt u inrichten met bijvoorbeeld gras en / of lage boompjes.

 

Voeding

U kunt bij ons terecht voor speciaal siereendenvoer. Naast dit voer kunt u uw eenden ook granen voeren, maar dit moet met mate plaatsvinden.

 

Dierenhandel Hoogendoorn

Wij zijn de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland. U kunt dan ook uiteraard alle benodigdheden bij ons kopen. we helpen u graag verder!

 

Heeft u interesse in siereenden of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Gelezen 921 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save