Trouwlocatie Gouda

Date maandag, 13 maart 2017 15:33 |   | 

Trouwlocatie Gouda

Als u op zoek bent naar een leuke en gezellige trouwlocatie Gouda bent u bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres. Wij zijn door de gemeente aangewezen als officiële trouwlocatie en we hebben al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van feesten organiseren. Wij hebben alles in huis om uw trouwdag perfect te laten verlopen en we doen er alles aan om u een onvergetelijke dag te bezorgen!

 

Uw huwelijk zal bij ons door de bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand worden voltrokken en na het ‘ja-woord’ kan het echte feest beginnen. Er wordt getoost, de felicitaties worden in ontvangst genomen en de bruidstaart wordt aangesneden. Wij hebben alles in huis om uw volledige trouwdag bij ons te organiseren zodat u en uw gasten tussendoor niet hoeven te reizen. Gasterij Vergeer is uw ideale trouwlocatie Gouda!

 

Diner

Uw trouwdag is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreid diner met alles erop en eraan. Ons menu is zeer uitgebreid en gevarieerd en heeft voor alle personen wel iets smakelijks te bieden. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw persoonlijke menu samen te stellen: op deze manier kunt het diner zodanig samenstellen dat het voor u en uw verloofde uniek en dus perfect is. U leest het al: bij Gasterij Vergeer is alles mogelijk!

 

Over Gasterij Vergeer

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten feesten. Naast trouwerijen organiseren wij bijvoorbeeld ook jubilea, bedrijfsfeesten en verjaardagen. We hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van feesten en we kunnen u garanderen dat ons personeel exact weet welke stappen er ondernomen dienen te worden om uw feest succesvol te laten verlopen. Meedenkend vermogen en professionaliteit behoren tot onze belangrijkste aandachtspunten.

 

Heeft u interesse in onze trouwlocatie Gouda of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Gelezen 617 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save