Partyschip Rotterdam

Date maandag, 10 april 2017 12:44 |   | 

Partyschip Rotterdam

Heeft u een evenement op de planning staan en bent u nog op zoek naar een geschikte en originele feestlocatie? Dan is een partyschip Rotterdam voor u de perfecte feestlocatie. Onze schepen voor vrijwel alle soorten evenementen worden gebruikt, waaronder bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, beurzen en zelfs huwelijksfeesten. Onze klanten roemen ons om onze hoogstaande service en kwaliteit, en dit is exact de reden waarom u voor ons moet kiezen. Kijk voor alle recensies over Partycharter Partybootverhuur op onze website.

 

Wat hebben wij in huis?

Wanneer u op zoek bent naar een mooi partyschip Rotterdam dat voor u en uw evenement geschikt is, bent u bij Partycharter absoluut aan het juiste adres. Wij beschikken in Rotterdam over een vloot van maar liefst 27 schepen die allemaal hun eigen verhaal en voordelen hebben. Dankzij dit enorme aanbod zit er voor iedereen wel een geschikt schip tussen. Welk schip ideaal is voor uw evenement hangt af van de omvang van het evenement; zo is de Ameland uitermate geschikt voor groepen van ongeveer 500 personen, terwijl de Smaragd 2 juist geschikt is voor groepen van rond de 250 mensen.

 

Bij ons aan boord wordt de aankleding en catering van uw evenement volledig door ons verzorgd. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u optimaal genieten. Ongeacht de omvang van uw wensen en behoeften kunnen wij het voor u verzorgen!

 

Wij hebben veel verschillende schepen in huis met verschillende en uiteenlopende eigenschappen. Een prachtig voorbeeld uit ons aanbod is de Majesteit; een uniek schip dat zijn oorsprong kent in 1926. Dit koninklijke schip straalt een en al historie uit en biedt garantie voor een onvergetelijke dag.

 

Heeft u interesse in een van onze schepen of wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op onze website, of neem contact met ons op. Een partyschip Rotterdam huurt u bij Partycharter Partybootverhuur!

Gelezen 668 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save