Shiroi Neko T-shirts: soms macaber, maar altijd supergaaf!

Date donderdag, 01 maart 2012 16:07 |   | 

Shiroi Neko Bush of Ghosts

De laatste tijd zie je steeds meer webshops ontstaan die T-shirts met Aziatische designs op de markt brengen. Dat is ook geen wonder, want Aziaten kunnen putten uit een rijke folklore die vaak fantastische T-shirt ontwerpen oplevert. De designers van dit soort T-shirts besteden veel tijd aan het perfectioneren van de prints en dat is duidelijk te zien aan Shiroi Neko T-shirts.

Het is wat overdreven om te zeggen dat het bij Shiroi Neko T-shirts altijd gaat om macabere designs. Dat is namelijk beslist niet het geval. Wat wél opvalt is dat skeletten, schedels, de dood in zijn traditionele uiterlijk, enzovoorts, vaak een grote rol spelen bij de grandioze prints van Shiroi Neko T-shirts.

Je kunt aan de ontwerpen zien dat de designers van dit soort T-shirts hart voor hun werk hebben. Dat maakt dat een Shiro Neko T-shirt er altijd supergaaf uitziet. De kans is dan ook groot dat deze voortreffelijke T-shirts zullen aanslaan bij de westerse liefhebbers van dit soort uitzonderlijke en unieke designs.

Een groot voordeel is dat de kwaliteit van de Shiroi Neko T-shirts helemaal in orde is. De shirts zijn gemaakt van een zware kwaliteit katoen. In tegenstelling tot de volledig geautomatiseerde productie van westerse T-shirts, is er ruimte voor handmatige bewerkingen. Deze handprocedures komen alleen maar ten goede aan de hoogwaardige klasse van dit soort T-shirts.

Om maar eens een paar voorbeelden te noemen: Shiroi Neko T-shirts worden altijd voorgewassen, zodat ze niet meer krimpen in de was. Dit soort T-shirts is special washed, wat een unieke uitstraling van het T-shirt oplevert. Het zorgt er tevens voor dat het katoen zacht en uiterst flexibel aanvoelt.

Daarnaast wordt – zoals bij veel Aziatische T-shirts – gebruik gemaakt van zorgvuldig met de hand opgebrachte metaalfolie. Hierdoor krijgt een Shiroi Nekoi T-shirt een gelikt uiterlijk. Kortom, het gaat om een kwaliteitsproduct dat beslist niet onderdoet voor westerse soorten T-shirts. Integendeel, als je een fan bent van dit soort ontwerpen, komen Shiroi Neko T-shirts helemaal tegemoet aan jouw specifieke wensen…

Gelezen 858 keer Laatst aangepast op vrijdag, 02 maart 2012 08:30

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save