RVS kisten

Date donderdag, 20 april 2017 11:49 |   | 

RVS kisten

RVS kisten zijn ideale hulpmiddelen voor vrachtwagens. Veel vrachtwagenchauffeurs hebben problemen met het opbergen van los gereedschap (zoals handschoenen, kleding of spanbanden) en RVS kisten zijn hier de perfecte oplossing voor. RVS is een afkorting van roestvast staal; een zeer sterk materiaal dat wel een stootje of twee kan hebben. In onze RVS kisten zijn uw spullen veilig, dit kunnen we u garanderen.

 

Bij Gepro Box beschikken we over een groot aantal RVS kisten die zeer uiteenlopende kenmerken hebben. Denk bijvoorbeeld aan onderbouwkisten, opbouwkisten en disselbakken. Onze RVS kisten zijn verkrijgbaar in standaardafmetingen, maar u heeft bij ons ook de mogelijkheid om RVS kisten op maat te laten maken. Ons assortiment is zeer gevarieerd en heeft voor iedereen wel iets geschikts in huis. Bekijk ons complete aanbod op onze website!

 

Ons aanbod

Zoals we al zeiden hebben we zowel opbouwkisten, onderbouwkisten als disselbakken in huis. De specificaties van deze kisten verschillen sterk van elkaar, dus we raden u aan uzelf goed in te lichten voordat u een aankoop bij ons doet. Als u zich afvraagt welke RVS kist goed past bij u en uw behoeften, kunt u ons uiteraard te allen tijde om hulp vragen. Op onze website kunt u veel informatie vinden over de kisten, dus we raden u aan eens een kijkje te nemen in onze webshop!

 

U kunt in onze webshop eenvoudig een RVS kist aanschaffen. Als we uw gekozen kist op voorraad hebben kunnen we deze binnen 2 tot 3 werkdagen bij u thuis bezorgen. Bij Gepro Box hanteren we uitsluitend een goede prijs/kwaliteitverhouding, waardoor iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Service staat bij ons hoog in het vaandel, dus aarzel niet om contact et ons op te nemen wanneer u vragen heeft!

 

Bent u geïnteresseerd in RVS kisten? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Gelezen 886 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save