Hier zijn een aantal verbazingwekkende plaatsen om muziek te luisteren

Date vrijdag, 21 april 2017 07:13 |   | 

Nu de zomer er aan zit te komen wordt het aanlokkelijker om je niet meer op te sluiten in je woon- en slaapkamer. Buiten in de zon is het weer heerlijk, het strand, de tuin, de duinen, en ga zo maar door, genoeg plekken om weer heerlijk van het leven te genieten. Wat maakt dat moment nog even iets fijner? Lekker muziek. Hieronder vind je vijf plekken die net dat beetje lekkerder worden met wat extra muzikale ondersteuning:

1. Het strand

Bron:www.travelvalley.nl

Natuurlijk een beetje een inkopper, maar daarom niet minder waar. Het strand is een ideale plek om lekker even rustig niks te doen een beetje in de zon te hangen en een koud biertje weg te werken. Hoe maak je dit net wat beter? Met een bluetooth speaker. Met een beetje accu kun je al snel een volle dag op pad, én heb je ook nog eens een extra lader voor je telefoon bij. Wel zo handig na heel de dag posten op Instagram.

2. De tuin

Bron:www.bboldenzaal.nl

Ook een logische plek, deur open en gaan, mits je een tuin hebt. Zo niet dan geldt het meeste dat voor een tuin geldt natuurlijk ook voor een balkon. Ok barbequeën kan een beetje gevaarlijk worden, maar de rest is te doen. Ligtstoel, drinken kun je lekker van binnen pakken, misschien nog een ijsje erbij of een fles wijn en voor je het weet is de dag voorbij. Dit kun je makkelijk nog een stukje gezelliger maken met streaming speakers. Redelijk veel overeenkomsten met Bluetooth speakers, echter wel veel meer mogelijkheden. Met bijvoorbeeld een HEOS speaker, kun je eindeloos veel muziek van Spotify streamen zonder dat je afhankelijk bent van de datalimiet van je telefoon. Immers haalt de streaming speaker alles via wifi binnen.

3. De duinen

Bron:www.runnersweb.nl

Iets minder lui, maar niet minder lekker. Joggen in de duinen. Ook heerlijk als net die koude zeewind weg is, maar wel lekker de zon op je bol. Zo pak je snel wat kleur, werk je aan je beachbody en wordt je er heerlijk energiek van. Een lekker actief en motiverende tune op je draadloze koptelefoon, telefoon in je zak, verbinding via bluetooth en gaan.

4. De gym

Bron:http://howtowiki.info

Niet zozeer lekker in de zomer, maar vaak voor vele van ons wel een soort “verplichting”. Sit-ups, squats, en benchpresses en werken aan dat strandlijf. Daar hadden we natuurlijk ook allemaal na oud en nieuw mee kunnen beginnen, maar ja. Nieuwjaarresoluties,… die duren vaak maar tot februari. Dit maak je wel een stuk makkelijk door idem een draadlozen koptelefoon. Wellicht zelfs eentje met noise cancelling zodat je het gegooi met gewichten van andere bezoekers iets minder hoort.

5. De keuken

Bron:www.lacanche.nl

Misschien ook iets minder direct iets met buiten te maken, maar vaak gebruiken we de keuken toch wel meer in de zomer. Ga maar eens na hoe vaak je er wel niet moet zijn tijdens een ronde BBQ. Natuurlijk om satésaus te maken, hamburgers samen te stellen, salade te pakken, en ga zo maar door.  Iedereen zit dan buiten behalve jij, en dus zijn wat beats op de achtergrond wel zo fijn. Ook hier zijn je streaming speakers weer je beste vriend. Zo kun je namelijk doorgaan met de muziek die je in de tuin ook al op had gezet, en blijf je lekker in de mood, én ben je in gedachten weer een stuk sneller buiten.

Met deze tips haal je net dat beetje extra uit een fantastische lente en zomer. Uiteraard zijn er nog veel meer plekken waar je juist in de zomer extra van muziek kunt genieten, maar dat weet je vast en zeker zelf ook wel in te vullen.

Gelezen 805 keer Laatst aangepast op donderdag, 06 juli 2017 14:12
robpeters

Rob Peters, was werkzaam bij een elektronica winkelketen, waar hij veel heeft meegemaakt van de verschillende benaderingen van audio en natuurlijk home theater. Spelen met kabels, luidsprekers en versterkers als kind, maakte iets met audio een droombaan voor hem als een puber. Later rolde hij in de marketing en ging werken als freelancer voor een verscheidenheid van bedrijven. Andere interesses zijn: voetbal, films en muziek.

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save