Trouwen in de zomer

Date vrijdag, 28 april 2017 11:32 |   | 

Heb jij er ook voor gekozen om in de zomermaanden te gaan trouwen? Dan ben je zeker niet de enigste. Veel bruiden kiezen er namelijk voor om in deze maanden te gaan trouwen. Natuurlijk hoop je dan ook op een prachtige zomerdag met een blauwe licht, maar helaas is dat altijd afwachten. In dit artikel lees je een paar tips voor bij het kiezen van een trouwjurk in de warmere maanden van het jaar.

Laat je niet teleurstellen door het weer

Vraag je eerst eens af of je wel echt in de zomermaanden wilt trouwen. Er zijn ook bruiden die er juist voor kiezen om in een koudere maand te gaan trouwen, zoals in februari. Op deze manier kan het weer je ook niet teleurstellen op je bruiloft, omdat je toch al weet dat het weer wel eens tegen kan gaan zitten.

Bedek je schouders

Wil je toch trouwen in de warmere maanden? Zoek dan naar een jurk die je ook perfect kunt combineren met een bolero of ‘cape’ die je schouders bedekken. Op een mooie zomerdag bescherm je dan je schouders ook nog eens extra. Daarnaast kan het in de avond nog wel eens wat afkoelen. Ook dan komt dit heel goed van pas!

’Koele’ jurk

Een trouwjurk van zijde is ademend en zal je koeler houden als het weer klevering wordt. Daarnaast is een zijde trouwjurk ook echt prachtig! Vind je een zeemeerminnen jurk prachtig? Houd er dan ook rekening mee dat deze jurk erg warm kan zijn. Je benen staan namelijk dicht bij elkaar. Een losse trouwjurk is daarentegen weer ideaal voor een warme zomerdag!

Een echte prinsessenjurk

Wil je een jurk met een grote rok? Ook dan zijn er mogelijkheden voor op een warme zomerdag. Je kunt namelijk stof weghouden bij je benen, zodat de lucht gewoon gecirculeerd wordt. Door de stof weg te houden, houd je jouw benen vrij. Ben je nog op zoek naar bruidsmode Emmeloord? Kijk dan zeker eens op de website van Bruidshuis Dokter-de Graaf. Zij hebben een breed assortiment aan prachtige trouwjurken. Ook kun je hier terecht voor allerlei bijpassende accessoires.

Gelezen 477 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save