De HMK r159

Date maandag, 01 mei 2017 14:09 |   | 

De HMK r159 sanitairreiniger is de ideale oplossing voor het reinigen van zowel tegels als sanitaire voorzieningen. Het product verwijdert efficiënt kalkaanslag, urinesteen, cementsluier en zeepresten uit je tegels, zodat je badkamer of keuken er weer als nieuw uitzien.

Het middel is zuur van samenstelling en dient dan ook enkele gebruikt te worden op zuurbestendige ondergronden. Het werkt zowel op geglazuurde als ongeglazuurde vloer -en wandtegels, maar ook ondergronden van chroom, glas, rvs, aluminium en bepaalde kunststoffen. Het middel maakt voegen en tegels weer schoon dankzij zijn reinigende bestanddelen.

Het gebruik

Het product kan gebruikt worden op verschillende ondergronden. Eerst dient de ondergrond afgekoeld te zijn tot het een natuurlijk temperatuur bereikt. Je verdunt het middel best eerst in een ratio tussen 1-1 en 1-2, afhankelijk van de mate van de vervuiling. Je houdt daarbij best rekening met oppervlakken die gevoelig zijn voor zuur, zoals eloxal, maar ook kunststoffen, marmer, emaille, travertin en spiegels. Over het algemeen wordt behandeling van oppervlakten die niet tegen zuur bestand zijn het best vermeden.

Na de behandeling

Het product kan op twee manieren gebruikt worden: ofwel als onderhoud, ofwel als remedie tegen vuiligheid. Als je het product als onderhoud hebt toegepast, dan kan je de bewerkte ondergrond eigenlijk gewoon weer meteen gebruiken. Als je de ondergrond met HMK r159 hebt gereinigd, dan wacht je best een dag zodat het goed kan opdrogen en toekomstige problemen vermeden worden.

Veiligheid van HMK r159

Belangrijk is om de ruimte waarin het product werd gebruikt goed te laten verluchten, of door middel van een mondbeschermende filter te werk te gaan. Het product is immers irriterend voor de ogen de huid. Ook bij aanraking is het aangeraden om een arts te contacteren en meteen het middel af te spoelen. Daarbij is het afgeraden om het product met andere te mengen om een goede werking te garanderen.

Gelezen 654 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save