Duurzamer printen met een zwart-wit printer

Date donderdag, 11 mei 2017 07:58 |   | 

Veel bedrijven of particulieren hebben genoeg aan een goede zwart-wit printer. Vaak is het zo dat de meeste papieren die afgedrukt moeten worden enkel tekst zijn. Zonde om dan een hele dure kleurenprinter aan te schaffen als de kleurenfunctie amper gebruikt wordt natuurlijk! Onze zwart-wit laserprinters zijn compact, efficiënt en daardoor heel zuinig. Ze zijn wat robuuster maar ook sneller en betrouwbaar. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen hier van profiteren.

Onderhoud van je zwart-wit printer

Omdat niemand iets met een kapotte zwart-wit printer opschiet bieden wij onze diensten aan. Hieronder valt onder andere het preventief onderhoud op printers en het oplossen van verschillende printstoringen. Hierdoor kun je zonder problemen weer verder, met een goed werkende zwart-wit printer. Doordat onze service engineers regelmatig trainingen volgen bij de fabrikanten van jouw printer zijn ze compleet op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook kunnen zij je daardoor goed adviseren op het gebied van de nieuwste producten.

Voordelen van een zwart-wit printer

Een van de belangrijkste voordelen is dat de kosten van het printen een stuk lager liggen. Er zijn minder toners nodig en de toners die er nodig zijn kosten minder. Daarnaast zijn vaak de zwart-wit printers ook een stuk goedkoper dan kleurenprinters. Op beide vlakken bespaar je dus flink op de kosten. Een zwart-wit printer is dus een voordelige keus. Vaak is een zwart-wit printer voor de meeste bedrijven ook genoeg. Voor die enkele keer dat er iets in kleur afgedrukt moet worden is er natuurlijk altijd een copyshop beschikbaar. Wij bieden, naast ons assortiment zwart-wit printers, ook preventief onderhoud op printers. Daarnaast behoort ook het oplossen van printstoringen tot onze diensten.

Gelezen 513 keer Laatst aangepast op donderdag, 11 mei 2017 08:04

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save