Duurzamer printen met een zwart-wit printer

Date donderdag, 11 mei 2017 07:58 |   | 

Veel bedrijven of particulieren hebben genoeg aan een goede zwart-wit printer. Vaak is het zo dat de meeste papieren die afgedrukt moeten worden enkel tekst zijn. Zonde om dan een hele dure kleurenprinter aan te schaffen als de kleurenfunctie amper gebruikt wordt natuurlijk! Onze zwart-wit laserprinters zijn compact, efficiënt en daardoor heel zuinig. Ze zijn wat robuuster maar ook sneller en betrouwbaar. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen hier van profiteren.

Onderhoud van je zwart-wit printer

Omdat niemand iets met een kapotte zwart-wit printer opschiet bieden wij onze diensten aan. Hieronder valt onder andere het preventief onderhoud op printers en het oplossen van verschillende printstoringen. Hierdoor kun je zonder problemen weer verder, met een goed werkende zwart-wit printer. Doordat onze service engineers regelmatig trainingen volgen bij de fabrikanten van jouw printer zijn ze compleet op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook kunnen zij je daardoor goed adviseren op het gebied van de nieuwste producten.

Voordelen van een zwart-wit printer

Een van de belangrijkste voordelen is dat de kosten van het printen een stuk lager liggen. Er zijn minder toners nodig en de toners die er nodig zijn kosten minder. Daarnaast zijn vaak de zwart-wit printers ook een stuk goedkoper dan kleurenprinters. Op beide vlakken bespaar je dus flink op de kosten. Een zwart-wit printer is dus een voordelige keus. Vaak is een zwart-wit printer voor de meeste bedrijven ook genoeg. Voor die enkele keer dat er iets in kleur afgedrukt moet worden is er natuurlijk altijd een copyshop beschikbaar. Wij bieden, naast ons assortiment zwart-wit printers, ook preventief onderhoud op printers. Daarnaast behoort ook het oplossen van printstoringen tot onze diensten.

Gelezen 309 keer Laatst aangepast op donderdag, 11 mei 2017 08:04

Blij met UwArtikel.nl?

Doe UwArtikel.nl een kleine donatie zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

bedrag:
 EUR

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven