Houten bierkratje

Date donderdag, 11 mei 2017 08:29 |   | 

Houten bierkratje

 

Geschenkverpakkingen, daar zijn we bij Jongeneel Verpakkingen in gespecialiseerd. Een van de verpakkingen die we het meest verkopen is het houten bierkratje: een stijlvol en authentiek houten krat dat perfect geschikt is als verpakking voor zes biertjes. Deze multifunctionele kratten zijn duurzaam van aard en kunnen na ontvangst voor meerdere doeleinden worden hergebruikt, zoals bijvoorbeeld als decoratie in de tuin of in de woonkamer. Ook kunnen ze worden doorgegeven als bierverpakking aan een eventuele volgende gelukkige ontvanger. U leest het al: aan een houten bierkratje zijn eigenlijk alleen maar voordelen verbonden. Iedere liefhebber van bier zal een houten bierkratje (uiteraard met inhoud) ongetwijfeld op prijs stellen, of het nu een collega, vriend of familielid betreft!

 

 

 

Wat hebben wij in huis?

 

Bij Jongeneel Verpakkingen heeft u de keuze tussen twee verschillende houten bierkratjes, namelijk een grote uitvoering en een kleinere uitvoering. Beide kratten zijn samengesteld uit dezelfde materialen en hebben ook hetzelfde uiterlijk. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht hout waardoor ze erg gemakkelijk ergens mee naartoe te nemen zijn. Dankzij de blanke white wash krijgen de kratjes hun stijlvolle, vintage uiterlijk. Ze zijn compact van formaat en daardoor dus eenvoudig mee te nemen.

 

 

 

Het kleinere houten bierkratje is ontworpen om plaats te bieden aan zes standaard bierflesjes van 0,33 liter. De grotere uitvoering biedt ruimte aan zes grotere biertjes van 0,5 liter. Als u benieuwd bent naar de formaten van de houten bierkratjes en andere details of specificaties kunt u deze gemakkelijk vinden in onze webshop. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft.

 

 

 

U kunt een houten bierkratje eenvoudig bestellen in onze webshop. Hoe meer kratjes u bestelt, hoe meer korting dit u oplevert. Kijk voor meer informatie hierover op onze website.

 

 

 

Wilt u meer weten over ons of over een specifiek product? Neem dan snel contact met ons op!

 

Gelezen 589 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save