Voordelen loopbaanbegeleiding

Date vrijdag, 12 mei 2017 09:12 |   | 

Doe je al jarenlang hetzelfde werk en twijfel je eigenlijk of dit nog wel het juiste werk is? Of wil je weer aan de slag gaan met werken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan kan loopbaanbegeleiding een uitkomst voor jou zijn. In dit artikel lees je meer over de fases van loopbaanbegeleiding en welke voordelen je zult ervaren.

Competenties en wensen

Wanneer je kiest voor loopbaanbegeleiding worden er verschillende fases doorlopen. Als je nog bij een bedrijf aan het werk bent, wordt allereerst je ontslag verwerkt. Vervolgens wordt samen met de loopbaanbegeleider in kaart gebracht wat jouw competenties en wensen zijn.

Wat is jouw ambitie?

Door erachter te komen wat jouw krachten zijn, kun je dit ook laten zien tijdens een sollicitatie. Wat wil jij nou echt en waar wil je naartoe? Heb je de ambitie om nog meer te leren? Of wil je echt eens een keer totaal wat anders doen? Met loopbaanbegeleiding ontdek je wat je wilt!

Hulp bij het solliciteren

Heb je al heel lang niet meer gesolliciteerd en heb je eigenlijk geen idee waar je nou echt op moet letten? Met loopbaanbegeleider wordt je getraind om te solliciteren. Ben jij bijvoorbeeld te vinden op social media? Hoe presenteer jij jezelf op social media? Vooral in deze tijd is LinkedIn belangrijk om jezelf te presenteren aan werknemers. De laatste stap is het zoeken naar een baan. Een baan die ook echt bij jou past.

Loopbaanbegeleiding nodig?

Ben je nog op zoek naar een partner voor loopbaanbegeleiding? Bekijk dan eens de website van Van Ede & Partners. Dit bedrijf heeft een geheel eigen visie op menselijke ontwikkeling en talent. Hier kun je onder andere terecht voor loopbaanbegeleiding Utrecht of een outplacementbureau Utrecht.

Gelezen 326 keer Laatst aangepast op vrijdag, 12 mei 2017 09:14

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven