Smoothie bar

Date dinsdag, 30 mei 2017 13:07 |   | 

Smoothie bar

 

Als u op zoek bent naar een bedrijf waarbij een smoothie bar kunt huren bent u bij de Barista Company aan het juiste adres. Bij ons kunt een complete smoothie bar huren, inclusief bartender die voor u de lekkerste drankjes klaar zal maken. Als u een evenement gaat organiseren zal een smoothie bar een waardevolle toevoeging zijn die door veel bezoekers gewaardeerd zal worden, ongeacht het soort evenement dat u organiseert!

 

 

 

Steeds vaker zijn op festivals en andere evenementen een smoothie bar te zien. Deze groeiende populariteit is te danken aan het feit dat veel mensen steeds gezonder willen eten en drinken. Jarenlang hebben frituur en bier de sociale evenementen gedomineerd, maar gelukkig is dit vette tijdperk nu voorbij en gaan steeds meer mensen het belang inzien van gezond eten en drinken. Een groot voordeel van smoothies is dat ze, naast gezond, ook nog eens zeer smakelijk kunnen zijn. Smaken verschillen uiteraard, maar dankzij de oneindige mogelijkheden is er voor werkelijk iedereen wel een geschikte smoothie te fabriceren.

 

 

 

Een smoothie bar huren bij de Barista Company

 

Wij hebben in onze smoothie bar een grote verscheidenheid aan verschillende soorten fruit, groenten, zuivel en sappen in huis waardoor er ontzettend veel mogelijk is. Onze bartenders zijn ervaren en deskundig en weten altijd een heerlijk drankje samen te stellen voor de geïnteresseerden. Een smoothie bar kan op meerdere vlakken een zeer waardevolle en gezonde toevoeging zijn aan uw evenement en kent eigenlijk geen nadelen!

 

 

 

Een aantal voorbeelden van drankjes die onze bartenders kunnen samenstellen:

 

– Pineapple Passion: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met verse passievrucht

 

– Forest Fruit Breeze: aardbeien, bosvruchten puree en cranberrysap

 

– Spicy Mango: spaanse peper, mango puree, vanille en sprite

 

Hebben we uw interesse gewekt? Kijk dan snel op onze website voor meer info, of neem contact met ons op!

 

Gelezen 291 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save