Thee bar

Date dinsdag, 30 mei 2017 14:25 |   | 

Thee bar

 

Bij de Barista Company zijn er veel verschillende mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is het inhuren van een thee bar. Als u ervoor kiest om een thee bar van de Barista Company in te huren voor op uw evenement haalt u de ultieme theebelevenis in huis: onze sommeliers zijn in staat de lekkerste thee voor te schotelen. Denk hierbij aan vrijwel alle soorten thee; ijsthee, cocktails en andere luxe variaties behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Kijk dan snel op onze website of neem contact met ons op!

 

 

 

Alle mogelijkheden met een thee bar

 

Zoals we al zeiden, zijn de mogelijkheden met een thee bar bijzonder groot. Een thee bar is geschikt voor vrijwel ieder soort evenement; de thee bar kan dienen als rustpunt waar uw bezoekers even lekker kunnen ontspannen en kunnen genieten van een heerlijk kopje thee. Een thee bar sluit ook perfect aan bij de trend van gezonder eten: op steeds meer festivals en andere sociale evenementen zijn tegenwoordig de healthy food trucks niet meer weg te denken. Waar voorheen bier de populairste drank was, is vandaag de dag deze eer aan onder andere smoothies, koffie en thee toevertrouwd.

 

 

 

Onze sommeliers zijn op en top professionals. Ze zijn zeer ervaren en weten exact hoe ze de ultieme thee-ervaring over moeten brengen aan uw bezoekers. Ze zijn zeer bekwaam: ze zijn gespecialiseerd in tientallen soorten thee. De keuze is enorm in onze thee bar en iedere bezoeker zal haar aanwezigheid sterk waarderen.

 

 

 

Op onze website kunt u lezen wat er allemaal mogelijk is qua smaken en samenstellingen. Het aantal ingrediënten dat gebruikt wordt om onze theeën te fabriceren is gigantisch en de keuze is dan ook enorm.

 

 

 

Wilt u meer weten of heeft u interesse? Kijk dan snel op onze website of neem contact met ons op!   

 

Gelezen 368 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven