Tennisbaan huren

Date donderdag, 01 juni 2017 13:40 |   | 

Tennisbaan huren

 

Wilt u een tennisbaan huren, dan bent u bij tennispark De Delftse Hout aan het juiste adres. Ons tennispark beschikt over maar liefst 20 verschillende tennisbanen, waarvan 8 binnenbanen en 12 gravelbanen. Er zijn bij ons vrijwel altijd banen beschikbaar en u kunt het hele jaar door een tennisbaan huren. We hanteren klantvriendelijke tarieven en deze verschillen in de zomer en in de winter. Als u alle exacte tarieven wilt weten kunt u deze bekijken op onze website. Als u vragen heeft over onze tarieven kunt u deze uiteraard te allen tijde aan ons stellen.

 

 

 

Tennis: de ideale zakelijke sport

 

Steeds meer bedrijven willen een tennisbaan huren voor een bedrijfsuitje. De reden hiervoor is simpel: tennis is de ideale sport voor teambuilding en is dus uitermate geschikt voor een sportief teamuitje. Ook is het een goede dagbesteding als u iets met klanten wilt doen.

 

 

 

Tennis kan, evenals veel andere sporten, bijdragen aan een positieve en gezonde bedrijfscultuur. Uit onderzoek is gebleken dat een sporadisch sportief teamuitje het ziekteverzuim onder personeel verlaagt en de betrokkenheid juist weer verhoogt. U leest het al: een tennisbaan huren kan van veel waarde zijn voor een bedrijf.

 

 

 

In ons tennispark heeft u de keuze tussen veel verschillende mogelijkheden. Tijdens een bedrijfsuitje wilt u natuurlijk meer dan alleen een potje tennissen: u kunt uw sportieve activiteiten bij ons combineren met bijvoorbeeld een lunch of diner. We beschikken op ons park over meerdere zalen die hier uitermate geschikt voor zijn. Kijk voor meer informatie hierover op onze website, of neem contact met ons op.

 

 

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere banen te huren voor een langere periode. Dit levert u ook financiële voordelen op.

 

 

 

Een tennisbaan huren kan veel positieve gevolgen hebben voor uw bedrijf en haar werknemers. Het is de ideale sport om elkaar op een sportieve manier beter te leren kennen.

 

Gelezen 578 keer

Gerelateerde artikelen

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save