Chinese jurkjes: elegant en sexy tegelijk

Date zondag, 04 maart 2012 13:21 |   | 

Chinees jurkje Black and Red Symphony
In films die spelen in Chinese nachtclubs zie je vaak dat de serveersters gekleed zijn in een onwijs gaaf en kort Chinees jurkje dat hun ellenlange benen op zijn best laat zien. Je kunt daar natuurlijk schijnheilig over doen, maar dat soort Chinese jurkjes ziet er verleidelijk en sexy uit, anders hadden de kostuumdesigners ze niet zo ontworpen.

Je oma zou zo’n jurkje natuurlijk never nooit gedragen hebben, maar gelukkig is de huidige samenleving daar vrijer in. Als je een fan bent van dit soort Chinese jurkjes zou je ook gek zijn als je ze niet droeg. Ze zijn verkrijgbaar in de leukste modellen, de mooiste kleuren en de prachtigste bloemmotieven.

Toegegeven, niet iedereen is weg van deze exotische look, maar dat moet je voor jezelf bepalen. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer stad en land af te lopen als je per se zo’n Chinees jurkje wilt hebben. Op internet is er altijd wel een webshop te vinden die Chinese jurkjes verkoopt.

Dit soort jurkjes wordt – hoe kan het ook anders – rechtstreeks uit Azië geïmporteerd. Chinese jurkjes worden deels geautomatiseerd, deels handmatig geproduceerd. Hierdoor blijft er ruimte voor persoonlijke aandacht en dat vind je ook terug in de handwerkelementen van deze fantastische jurkjes.

Chinese jurkjes zijn gemaakt van rekbaar polyester, waardoor je vormen subtiel geaccentueerd worden en die ondeugende splitjes aan de zijkant verhogen dat effect alleen maar. Het nadeel van dit materiaal is echter dat het moeilijk in de was is.

De maximale wastemperatuur is 30 graden en het is beter om Chinese jurkjes op de hand te wassen. Dat weegt echter ruimschoots op tegen de elegante en verleidelijke uitstraling van dit soort jurkjes.

Op een website zoals www.fujinwear.nl vind je zowel korte als lange Chinese jurken. Surf daar eens heen als je gaat voor een betoverende oosterse look…

Gelezen 1487 keer Laatst aangepast op zondag, 04 maart 2012 13:29

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save