Zaal huren Delft

Date donderdag, 01 juni 2017 13:44 |   | 

Zaal huren Delft

 

Tennispark De Delftse Hout is van alle markten thuis. U kunt bij ons, uiteraard, een of meerdere tennisbanen inhuren, maar er zijn op ons tennispark nog veel meer mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is een zaal huren. Delft kent met tennispark De Delftse Hout een multifunctioneel tennispark dat voor allerlei doeleinden bezocht kan worden. U kunt bij ons een compleet teamuitje organiseren met alles er op en er aan; u kunt bij ons vergaderen, lunchen / dineren en ook nog eens een potje tennissen. Zaal huren? Delft is the place to be!

 

 

 

Ons tennispark

 

Ons tennispark is uitermate geschikt voor teamuitjes. Sportieve bedrijfsuitjes kunnen veel bijdragen aan de bedrijfscultuur, en naast de tennisbanen kunt u ook gebruik maken van onze zalen. Deze zalen bieden plek aan veel personen en kunnen voor van alles gebruikt worden; van vergaderingen tot evenementen.

 

 

 

Alle onderdelen van ons park hebben hun eigen functie en kunnen afzonderlijk van elkaar gehuurd worden. U kunt ervoor kiezen om alle onderdelen met elkaar te combineren en zo uw complete dag in te delen, maar u kunt er dus ook voor kiezen om uitsluitend een van onze zalen in te huren.

 

 

 

De tarieven die wij hanteren zijn schappelijk en als u gebruik wilt maken van meerdere onderdelen van ons park kunt u rekenen op transparantie en flexibiliteit. U kunt erop vertrouwen dat wij hoogstaande service zullen verlenen en dat onze diners en lunches tot in de puntjes verzorgd worden. Als u meer wilt weten over de tarieven die wij hanteren kunt u een kijkje nemen op onze website. Wij komen u graag tegemoet wanneer u meerdere onderdelen tegelijk wilt inhuren; neem contact met ons op wanneer u hier meer over wilt weten.

 

 

 

Staat er een evenement of vergadering op uw agenda en wilt u een zaal huren? Delft is dé plek om te zijn.

 

Gelezen 431 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save