Patchkabel

Date dinsdag, 13 juni 2017 07:37 |   | 

Patchkabel

 

Met een patchkabel kunt u veelvoorkomende problemen binnen uw netwerk gemakkelijk voorkomen. Als u bijvoorbeeld last heeft van traag internet is het gebruik van een of meerdere patchkabels zeer sterk aan te raden; het zal uw internetsnelheid aanzienlijk verbeteren en zorgt daarnaast voor een stuk meer overzicht. Eigenlijk zijn er alleen maar voordelen verbonden aan het gebruik van een patchkabel.

 

 

 

Bij InfraTEL heeft u een ruime keuze tussen verschillende soorten patchkabels. Wij beseffen als geen ander dat traag internet of een grote stapel aan bekabeling behoorlijk irritant kan zijn en daarom hebben we veel producten in huis die deze problemen kunnen voorkomen en/of oplossen. Een typisch voorbeeld hiervan is de patchkabel, welke we in veel soorten en maten verkopen.

 

 

 

Bent u benieuwd naar welke patchkabels we allemaal in huis hebben, of wilt u weten welke producten we nog meer in huis hebben? Kijk dan snel in onze webshop, of neem contact met ons op. Hoogstaande service vinden we bij InfraTEL erg belangrijk en daarom zullen onze medewerkers te allen tijde klaarstaan om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons rekenen op een hoge mate van klantvriendelijkheid!

 

 

 

De voordelen van een patchkabel

 

Als u besluit gebruik te maken van een patchkabel zult u al snel merken dat het uw netwerksituatie aanzienlijk zal verbeteren. Het wordt sowieso een stuk overzichtelijker dankzij het kleinere aantal kabels dat nodig is binnen uw netwerk. Hoge stapels met kabels zullen tot de verleden tijd behoren. Ook zult u weinig tot geen problemen ondervinden met het vinden van de juiste kabels dankzij de duidelijke kleuraanduiding.

 

 

 

Dankzij het kleinere aantal kabels zal de snelheid van het netwerk ook vooruitgaan. Een patchkabel is gemakkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat meerdere apparaten aan uw router verbonden kunnen worden. Wilt u meer weten of heeft u interesse? Kijk dan snel op onze website.

 

Gelezen 347 keer

Gerelateerde artikelen

Blij met UwArtikel.nl?

Doe UwArtikel.nl een kleine donatie zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

bedrag:
 EUR

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven