ODF

Date dinsdag, 13 juni 2017 09:11 |   | 

ODF

 

Bij InfraTEL weten we veel dingen, maar van het volgende zijn we het meest overtuigd: glasvezel is binnen nu en een aantal jaar het enige materiaal waaruit kabels nog bestaan. De groeiende populariteit van glasvezel is te danken aan het gebruiksgemak en de ultieme snelheid die hiermee gepaard gaat. Als u behoefte heeft aan snel internet heeft u aan glasvezel het perfecte product; de snelheid van een glasvezelnetwerk is tot op heden ongeëvenaard, en daarnaast is glasvezel een stuk veiliger dan bijvoorbeeld koper of metaal.

 

 

 

Bij InfraTEL hadden we jaren geleden al door dat glasvezel een grootse toekomst voor zich had. De populariteit van glasvezel was in onze ogen onvermijdelijk, simpelweg omdat er zo verschrikkelijk veel voordelen aan vastkleven. Dit is dan ook de reden waarom u zoveel verschillende en uiteenlopende glasvezelartikelen bij ons kunt vinden. Onze artikelen kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden; of u nu op zoek bent naar sneller internet, efficiëntere bekabeling of kabelconcentratie. Het meest ideale product voor kabelconcentratie is een Optical Distribution Frame (ODF). Door middel van een ODF kunnen er meerdere patchkabels geconcentreerd worden op een centraal punt, waardoor uw netwerk en haar bekabeling zeer overzichtelijk blijft. Ook is het een stuk veiliger om alle kabels samen te laten komen op een punt in plaats van ze overal te laten slingeren.

 

 

 

Een ODF van InfraTEL

 

Een ODF betreft vaak maatwerk. Daarom raden we u aan eerst contact met ons op te nemen voordat u een daadwerkelijke aankoop doet. Zo kunnen we veel persoonlijke aandacht schenken aan uw specifieke situatie en kunnen we goed en duidelijk inschatten welke producten voor u en uw situatie geschikt zijn. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kunt u bij ons rekenen op klantvriendelijkheid!

 

 

 

Heeft u interesse in een ODF? Kijk dan snel op onze website of neem contact met ons op!

 

Gelezen 374 keer

Blij met UwArtikel.nl?

Doe UwArtikel.nl een kleine donatie zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

bedrag:
 EUR

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven