FTTH

Date woensdag, 14 juni 2017 09:57 |   | 

FTTH

 

Fiber to the home (FTTH) betekent, vrij vertaald, een glasvezelverbinding tot aan uw woning. FTTH is een niet vaak gebruikte term, voornamelijk omdat deze zo technisch is. Het houdt de volledige glasvezelverbinding in een netwerk in, dus van het begin tot aan de woning. Bij DSL en kabelinternet is de verbinding opgedeeld in verschillende onderdelen, waarbij onderdelen zoals een coaxkabel en een twisted pair veelvoorkomende onderdelen zijn.

 

 

 

Waarom FTTH?

 

FTTH kent een hoop voordelen ten opzichte van andere netwerkverbindingen. Zo kent een FTTH verbinding een bijzonder hoge bandbreedte en een grote afstand waarover de snelheid tot stand gebracht kan worden. Een snelheid van zelfs 10Gbit per seconde is zelfs mogelijk!

 

 

 

FTTH bij InfraTEL

 

Bij ons kunt u, naast FTTH, ook andere, vergelijkbare varianten hierop vinden. Namelijk:

 

 

 

-        FTTN / FTTCab: Fiber To The Node/Neighbourhood en Fiber To The Cabinet. Dat is glasvezel tussen grote centrales.

 

-        FTTC / FTTK: Fiber To The Curb en Fiber To The Kerb. Dat is glasvezel naar het wijkverdelerkastje in de straat.

 

-        FTTB: Fiber To The Building. Dat is glasvezel naar het gebouw. Dit is een technische ruimte in een bedrijfspand. FTTB wordt ook wel gebruikt als Fiber To The Business.

 

-        FTTO: Fiber To The Office. Dat is glasvezel tot in een bedrijfspand.

 

Kijk snel op onze website als u meer wilt weten over deze producten. In onze webshop staat veel aanvullende informatie, zoals details en specificaties. Hierdoor kunt u goed beoordelen of een bepaald product voor uw specifieke situatie geschikt is. U kunt uiteraard ook te allen tijde contact met ons opnemen; klantvriendelijkheid vinden we bij InfraTEL erg belangrijk.

 

 

 

U kunt bij ons nog veel meer artikelen vinden die uw netwerk kunne verbeteren. In onze webshop kunt u gemakkelijk ons volledige assortiment bekijken!

 

 

 

Op zoek naar FTTH? Dan bent u bij InfraTEL aan het juiste adres!

 

Gelezen 398 keer

Blij met UwArtikel.nl?

Doe UwArtikel.nl een kleine donatie zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

bedrag:
 EUR

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven