Aluminium kisten

Date maandag, 26 juni 2017 09:29 |   | 

Aluminium kisten

 

Als u op zoek bent naar opbergkisten voor op bijvoorbeeld uw wagen, raden wij u sterk aan om aluminium kisten aan te schaffen. Bij Gepro Box hebben we vele verschillende aluminium kisten in huis die stuk voor stuk hun eigen kenmerken en functies hebben. Onze aluminium kisten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen; zo kunt u kiezen voor standaard afmetingen maar kunt u bij Gepro Box ook kiezen voor aluminium kisten op maat.

 

 

 

Aluminium kisten hebben veel verschillende voordelen, en deze voordelen zijn niet in de laatste plaats te danken aan het materiaal. De kisten zijn samengesteld uit aluminium traanplaat en dit materiaal is uitermate duurzaam en licht. De aluminium kisten zijn verkrijgbaar voor opbouwkisten en onderbouwkisten, maar ook voor disselbakken. Bekijk snel ons complete aanbod in onze webshop, of neem contact met ons op als u meer wilt weten!

 

 

 

Wat hebben wij in huis?

 

Zomaar wat voorbeelden van beschikbare aluminium kisten die wij in huis hebben:

 

 

 

- Gewicht:            Tussen de 6 en 92 kilo

 

- Lengte:              Tussen de 501 en 2000 mm

 

- Diepte:              Tussen de 300 en 775 mm

 

- Hoogte:             Tussen de 300 en 1000 mm

 

- Dikte:                Tussen de 1.5 en 4 mm

 

- Zijdeuren:           Keuze uit wel of geen zijdeuren

 

Kijk snel in onze webshop voor alle details en specificaties. U kunt in onze webshop snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen en deze kunt u vervolgens laten bezorgen of zelf op komen halen. Als u hulp nodig heeft tijdens uw aankoopproces staan we u graag bij: klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom helpen we u graag. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u te allen tijde bij ons terecht!

 

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Kijk dan snel op onze website of neem contact met ons op!

 

Gelezen 693 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save