Toeristische Gids voor El Campello

Date maandag, 05 maart 2012 05:04 |   | 

El Campello ligt op een afstand van twintig zes kilometer van de beroemde stad van Benidorm and13km van de stad Alicante, maar dit resort is relatief veel stiller dan Benidrom en Alicante. Echter, het voordeel van een verblijf in El Campello is dat je gemakkelijk kunt reizen naar Benidorm en Alicante op grond van minder afstand tussen het resort en deze steden. El Campello is beroemd om zijn vele historische plaatsen die nog aanwezig zijn in hun oorspronkelijke vorm, ondanks zware toerisme en de zeezijde van de stad is ook goed bewaard gebleven in zijn oorspronkelijke vorm en je kunt ook een bezoek brengen een aantal van de hoge, moderne gebouwen in de stad.

De uitkijktoren is een van de hoogtepunten van de stad in El Campello, genaamd Torre de la Vigia Illeta en deze uitkijktoren is gelegen in de haven. Dit horloge toren werd gebouwd door de bewoners in de 16e eeuw om de stad te beschermen tegen vreemde indringers en piraten. El Campello poort heeft twee delen: een heet de jachthaven en het andere deel is de vissershaven. Bij de jachthaven kunt u genieten van de tijd in de Nautico Campello Club die bijna vierhonderd ligplaatsen en de visserij-poort wordt gebruikt voor veilingen bevat.

Ruïnes van Illeta bevinden zich onder de uitkijktoren op een klein schiereiland en deze zijn bekend bij de meeste historische archeologische vondsten zijn in het Middellandse Zee gebied. Bekend zijn om meer dan vijfduizend jaar oud zijn, worden ze verondersteld te zijn vastgesteld door de Iberiërs en later bezet door de Romeinen. Vele unieke materialen zoals wapens, aardewerk en bouwmaterialen zijn hier ontdekt, die behoren tot Iberische tijden en deze zijn nu bewaard.

De promenade genoemd Voramar de les Escultures die is gelegen in de buurt van de Oude Garde Tower is een andere plaats een bezoek waard in El Campello, villa huren spanje
. De promenade is vernoemd naar de beroemde sculpturen hier geïnstalleerd door de kunstenaar Vicente Ferrer en dit promenade gaat mee naar het Playa de la Almadraba Beach. Hier vindt u vele restaurants, cafes, bars en een aantal kleurrijke en prachtige vissers huizen langs het strand. Er zijn een aantal baaien en stranden in de buurt van El Campello met inbegrip van Cala Venta, Coveta Fuma dat is een rotsachtig strand en La Nuza dat is een groot en mooi zandstrand. Muchavista en Carrerlamar zijn de andere prachtige stranden die ook een bezoek waard.

Over de auteur

Urlaub in vakantiehuis costa blanca, bietet nicht nur die Freiheit Ziel, sondern auch große Auswahl an Luxusartikel Urlaub. En hier lees je mijn blogs op Bettina Dustin Blogs.

Gelezen 751 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save