BPM en auto importeren

Date dinsdag, 08 augustus 2017 09:32 |   | 

BPM, heb jij daar wel eens van gehoord? In de autowereld is dit een term die veel wordt gebruikt. BPM staat voor ‘belasting van personenauto's en motorrijtuigen’. Als je een auto koopt, moet je BPM betalen. Ben je van plan om een auto vanuit het buitenland naar Nederland te halen (importeren), ook dan moet je rest BPM betalen.

Rekentools

Voor het berekenen van BPM bestaan er verschillende tools die je kunt gebruiken.Met deze tools kun je onder andere berekenen hoeveel BPM je moet betalen als je een auto vanuit het buitenland haalt. Een groot voordeel van het importeren van een auto is dat dit veel kan gaan schelen in de kosten. Het aanbod is in het buitenland veel groter en hierdoor kun je ook veel auto’s vinden met lage kilometerstanden. Een ander voordeel van deze auto’s is dat ze vaak ook veel luxer zijn uitgerust. Je krijgt dan dus een luxere auto voor minder geld. Wie wilt dat nou niet?

De zes verschillende methodes

Bent u al op internet een BPM calculator tegengekomen en hier je BPM berekend? Houd er dan rekening mee dat je hierbij dan een berekening van 1 of 2 methodes te zien krijgt. Er zijn wel 6 verschillende BPM rekenmethodes. Met de internetcalculators krijg je dus niet een helder beeld. Bij Importautos kun je gratis en vrijblijvend een importkostenoverzicht inclusief de laagst mogelijke BPM voor uw auto laten bereken. De 6 verschillende methodes worden hierbij vergeleken en de laagst mogelijke BPM voor jouw auto wordt dan geadviseerd. Oftewel, schakel Importautos in voor BPM berekenen en profiteer van het meeste BPM voordeel!

Gelezen 370 keer

Blij met UwArtikel.nl?

Doe UwArtikel.nl een kleine donatie zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

bedrag:
 EUR

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven