slechte adem verhelpen

Date maandag, 11 september 2017 18:50 |   | 

Slechte adem verhelpen

Het hebben van een slechte adem is een vervelend probleem voor veel mensen. Het leidt tot schaamte en kan zelf leiden tot een sociaal isolement. Het grootste probleem bij het hebben van een slechte adem is dat je het vaak zelf niet kunt opmerken. Pas wanneer je door iemand op het probleem wordt aangesproken, weet je of je een slechte adem hebt of niet. Dan heeft iemand vaak ook de grote vraag hoe groot het probleem eigenlijk is en hoe vaak je er last van hebt. Gelukkig is het hebben van halitose vaak gemakkelijk op te lossen. Wat zijn de Oorzaken slechte adem en hoe kom je er vanaf?

 

Wat zijn de oorzaken van een slechte adem?

Om een Slechte adem verhelpen moet je de oorzaken weten. De oorzaken liggen vaak bij het hebben van een slechte hygiëne. DOor het niet goed schoonhouden van de tanden en de mond, geef je bacteriën de kans om zich te nestelen en zich gemakkelijk voor te produceren. Deze bacteriën produceren stinkende gassen die jou een slechte adem geven. Door het regelmatig poetsen, flossen en eventueel mondwater te gebruiken, voorkom je een slechte adem.

 

Hoe kom je van een slechte adem af?

Niet alleen het goed onderhouden van je tanden lost het probleem op. Het hebben van een witte tong en een droge mond zijn ook oorzaken van halitose. Door het gebruiken van een tongschraper kun je je tong schoonhouden van bacteriën en afval. Een droge mond is goed op te lossen door het meer drinken van water. Vooral ‘s ochtends bij het wakker worden is het verstandig om een glas water naast je bed te hebben. Door het drinken van water reinig je je mond en hou je deze vochtig. Je mond blijft hierdoor schoon en geeft bacteriën minder de kans om zich te nestelen.

Gelezen 307 keer

Blij met UwArtikel.nl?

Doe UwArtikel.nl een kleine donatie zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

bedrag:
 EUR

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven