Vitamines voor je haar

Date woensdag, 13 september 2017 19:16 |   | 

Vitamines voor je haar

Onderhoud en goede verzorging is belangrijk voor je algehele gezondheid en dit geldt hetzelfde voor je haar. Wanneer je wilt dat je haar er gezond uit ziet en minder last wilt hebben van haaruitval, zul je goed voor je haar moeten zorgen. Er zijn verschillende vitamines die invloed hebben op de gezondheid van je haar. Ze kunnen de haargroei bevorderen en zelfs haaruitval tegen gaan. Wat zijn de beste vitamines voor je haar?

Verschillende vitamines voor je haar

Er zijn verschillende vitamines die goed kunnen zijn voor je haar. Een daarvan is vitamine A. Deze vitamine heeft je lichaam nodig op verschillende gebieden. Voor je haar is deze goed doordat deze de talg productie bevorderd. Deze is goed ter voorkoming van droog haar en een droge hoofdhuid.

Vitamine B

Er zijn verschillende soorten vitamine B die invloed hebben op je haar en haaruitval kan tegen gaan. Vitamine B kan helpen bij het opnemen van ijzer en helpt de kwaliteit van je haar.

Er zijn verschillende vitamines die kunnen helpen bij het bevorderen van de kwaliteit van je haar, maar daarnaast ook met je algemene gezondheid. Dit heeft ook weer indirecte invloed op je haar.

Gelezen 242 keer

Blij met UwArtikel.nl?

Doe UwArtikel.nl een kleine donatie zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

bedrag:
 EUR

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven