Een barista huren voor catering?

Date vrijdag, 27 oktober 2017 08:09 |   | 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een barista huren om uw catering te regelen? Dan bent u bij de Barista Company aan het juiste adres! Zij zijn gespecialiseerde barista’s die allen hetzelfde ambiëren, namelijk een heuse koffie meester wezen!

 

Hun gedreven en enthousiaste manier van aanpak maakt hen één van de beste in hun markt. Ideaal voor op een feestje, festival, congres of beurs! Zo heeft u geen omkijken meer naar de catering en bent u altijd in goede handen.

Barista’s, niet alleen voor de koffie

Barista’s zijn zoals zij zelf zeggen echte koffie meesters. Zij kunnen omgaan met koffie door middel van voor ons onmenselijke technieken. En de resultaten mogen er dan zeker ook wezen. Niet voor niets hebben zij dé beste barista’s in dienst! Ze participeren namelijk zelfs in het Nederlands kampioenschap, hierover meer later in het artikel.

Barista is een woord dat van origine uit Italië gekomen is. Echter betekend het in Italië meer dan alleen een koffie meester wezen. Een barista bereidt en serveert alle dranken. Zij zijn top gastheren en vrouwen welke alles overziet. En deze omschrijving, is wat precies past bij de Barista Company!

Barista huren in no-time

Een barista huren bij de Barista Company is heel makkelijk. Heeft u een beurs of congres? Of misschien wel een feestje of festival? Geeft u dan uw gewenste datum(s) door en uw wensen en voorkeuren en de Barista Company regelt het allemaal voor u!

Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar de catering voor uw event. Echter vinden wel veel mensen het leuk even te kijken hoe ze dat nou toch doen! Magisch. Zij zijn gewoon echte hospitality specialisten en houden ervan gasten te bedienen.

Contact

 

Bent u benieuwd wat de Barista Company  voor u kan beteken voor een barista huren? Bezoek dan vlug de website of bel even, ze staan u graag te woord!

Gelezen 299 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven