de wondere wereld van magnesium

Date zaterdag, 28 oktober 2017 11:14 |   | 

Magnesium is een belangrijk element voor het lichaam en speelt een belangrijke rol. In het lichaam zit ongeveer 25 gram aan magnesium waarvan de helft ongeveer in de botten. Het is belangrijk voor de opbouw van je tanden en botten, maar ook voor je spieren en het functioneren van je zenuwen. Ook speelt het belangrijke rol en het verminderen van stress en spanning, het hebben van een goed werkend geheugen en nog veel meer.

Negende meest voorkomende element Magnesium

is het negende meest voorkomende element in het universum, maar het komt alleen voor in combinatie met andere elementen. Om magnesium te krijgen moet het daarvoor eerst los worden gemaakt. Magnesium wordt niet alleen gebruikt voor het menselijk lichaam maar speelt ook een belangrijke rol in de industrie. Zo werd het vroeger gebruikt voor onder andere het bouwen van vliegtuigen en wordt het nu vooral gebruikt voor het bouwen van kleine onderdelen voor auto's.

Meer informatie over magnesium?

Wilt u meer weten over de effecten van magnesium op het menselijk lichaam en wat het risico is van een te kort aan magnesium. Klik dan op de volgende link voor meer informatie:

Waar is magnesium goed voor?

Gelezen 260 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven