Letselschadejurist inschakelen

Date zaterdag, 28 oktober 2017 11:47 |   | 

Wat doet een letselschadejurist voor jou?

Een letselschadejurist is vergelijkbaar met een letselschadeadvocaat. Beiden helpen je bijvoorbeeld in het geval van letselschade opgelopen tijdens een ongeluk op het werk. Ze helpen je om op te komen voor jouw rechten en voor het regelen van een eventuele schadevergoeding. Om een letsleschadejurist in te schakelen hoef je niet perse een verzekering te hebben afgesloten. Er zijn genoeg beschikbaar die je zaak aannemen en alleen betaald krijgen wanneer je je zaak wint.

Letselschadejurist

Een letselschadejurist heeft een universitaire of HBO bachelor rechten studie afgerond en mag daarom juridische geschillen behandelen. Een jurist zal vaker goedkoper zijn dan een advocaat, maar voor een jurist geldt een maximum aan de schadevergoeding welke deze kan eisen en voor een advocaat geldt deze niet. Ook is een advocaat lid van de Vereniging Letselschade Advocaten en is verplicht tot nascholing.

Wanneer een jurist inschakelen in plaats van een advocaat

Het verschilt natuurlijk per situatie wanneer je het beste een jurist kunt inschakelen dan een advocaat. Over het algemeen kun je het beste een jurist inschakelen voor kleinere zaken dan een advocaat. Wil je meer informatie over de verschillen tussen een letselschadejurist en een advocaat? Klik dan op de volgende link voor meer informatie:

Verschil tussen letselschadeadvocaat en letselschadejurist

Gelezen 338 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven