Letselschade bedrijfsongeval

Date zaterdag, 28 oktober 2017 12:03 |   | 

Letselschade bij een arbeidsongeval

Het is niet iets waar je snel rekening mee houdt, maar het is wel iets wat zomaar kan gebeuren: een ongeluk op je werkvloer. Al snel denk dat je de werkgever je zal steunen, maar wanneer het om aansprakelijkheid gaat en geld, kan het al snel vervelend worden. Om ervoor te zorgen dat je je rechten kent en krijgt waar je recht op hebt, kun je het beste een letselschadeadvocaat inschakelen.

Rechten bij letselschade

Als werknemer heb je rechten bij letselschade en het is belangrijk om deze rechten te weten. Wanneer er een andere collega bij het ongeval is betrokken is de kans groot dat deze mogelijk zijn aandeel in het ongeval zal ontkennen en de werkgever kan ook de schuld bij jou neerleggen. Zorg ervoor dat je geen verkeerde dingen zegt en besluit niet om het ongeval maar te vergeten.

Gevolgen van een bedrijfsongeval

Wanneer iemand niet kan werken heeft het niet alleen gevolgen voor het inkomen. Door het ongeval kan het goed voorkomen dat je hulp nodig hebt in het huishouden en dat medische kosten om de hoek komen te kijken. Er zijn dus meerdere soorten schade waar jij vergoeding voor kunt krijgen. Voor meer informatie klik op de volgende link:

<a href="https://zakelijk.infonu.nl/juridisch/183153-wat-te-doen-bij-letselschade-bij-een-arbeidsongeval.html">Wat te doen bij letselschade bij een arbeidsongeval</a>

 

Gelezen 337 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven