Zwangere kat?

Date zaterdag, 28 oktober 2017 12:57 |   | 

Heb ik een zwangere kat?

Wanneer men een kat neemt wordt veelal aangeraden om deze te steriliseren om ongewenste zwangerschap tegen te gaan. Wanneer je een kat uit het asiel haalt is deze vaak al gesterriliseerd. Omdat er al een overschot aan huiskatten is, is het zeker aan te raden om dit te overwegen. Het kan ook helpen in het gedrag van een kat waardoor deze veel rustigere wordt. Veel mensen kiezen om dit niet te doen en hierbij kan natuurlijk de vraag onstaat of een kat zwanger is of niet. Er zijn verschillende symptomen die hier op kunnen wijzen.

Is mijn kat zwanger?

De zwangerschap van een kat duurt gemiddeld negen weken en is dus veel korter dan bij een mens. In de eerste paar weken kan de kat symptomen vertonen waaruit blijkt dat deze zwanger is. De meest logische is een toename in het gewicht. Dit is natuurlijk net zoals bij een mens. Toch zijn er veel meer symptomen die kunnen wijzen op een zwangerschap. Ben je nieuwsgierig naar de symptomen van een zwangere kat? Dan moeten wij je door verwijzen naar de volgende link:

Is mijn kat zwanger

Gelezen 624 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save