Hoe kom je van een slechte adem af?

Date zaterdag, 28 oktober 2017 16:32 |   | 

Negatieve gevolgen slechte adem

Het hebben van een Slechte adem heeft een nadelge invloed op het leven van een persoon. Het gevoel van schaamte speelt een belangrijke factor in het omgaan met andere mensen. Slechte adem is iets wat je vaak niet zelf merkt, maar hier door andere mensen op gewezen moet worden. Pas wanneer iemand je op dit probleem wijst, wordt je pas bekend met het feit dat je een slechte adem hebt. Gelukkig zijn er manieren om er van af te komen.

Wat kun je tegen een slechte adem doen?

Er zijn verschillende manieren om van Halitose af te komen. Je dient te beginnen bij het krijgen van een goede mondhygiene. Het twee keer per dag poetsen is een goed begin, maar ga ook beginnen met het flossen van je tanden en het schoonmaken van je tond. Als extra hulpmiddel kun je mondwater gebruiken om van de vervelende geur af te komen. Let hierbij wel op dat het geen alcohol bevat omdat deze je mond juist uitdroogd. De meeste mondwater die op dit moment beschikbaar zijn, bevatten al geen alcohol meer.

Meer tips over hoe je van een slechte adem kunt afkomen?

Naast de bovenstaande tips zijn er nog andere manieren om van je slechte adem af te komen. Nieuwsgierig? Kijk eens op onze website door een van de bovenstaande links te klikken.

Gelezen 275 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven