droge mond verhelpen

Date zaterdag, 28 oktober 2017 16:50 |   | 

Het hebben van een droge mond veroorzaakt slechte adem?

Veel mensen denken vaak dat alleen het hebben van een slechte mondhygiene de oorzaak is van een slechte adem. Nu heeft dit zeker een groot aandeel, maar het is vaak niet de enige oorzaak van een slechte adem. Een Droge mond is vaak een grote oorzaak van het probleem en kan met enkele simpele methodes worden verholpen.

Waarom veroorzaakt droge mond een slechte adem?

Een droge mond is de ideale plek voor bacterien om zich te nestelen en zich voort te produceren. Deze bacterien produceren een stinkende gas. Hoe meer bacterien, hoe meer last je hebt. Je vinden de tong een ideale plek om zich te nestelen. Door het gebruik van een Tongschraper kun je deze gemakkelijk schoonhouden.

Droge mond verhelpen

Iedereen heeft weleens last van een droge mond. De meeste mensen worden wakker met het hebben van een droge mond doordat ze met een open mond slapen. Door het drinken van wat water lost dit probleem zich vaak al snel op. Nu zijn er ook mensen met een chronische droge mond die ook gedurende dag last hebben. Door het drinken van water lost het probleem zich tijdelijk op. Voor mensen die chronische last hebben is het aan te raden om zich te onthouden van roken, alcoholistische dranken en verschillende soorten voedsel.

Gelezen 329 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven