TAG Heuer Connected; wat kunt u er eigenlijk mee?

Date dinsdag, 21 november 2017 08:08 |   | 

 

Wilt u meer weten over wat u met een TAG Heuer Connected kunt en wat de mogelijkheden zijn? Dan bent u bij hét juweliershuis van Den Haag, Juwelier van Willegen, aan het juiste adres! Zij zijn specialisten op het gebied van horloges en smartwatches. In dit artikel vertel ik u meer over wat u met een TAG Heuer Connected kunt en wat de mogelijkheden hiervoor zijn!

Het alom bekende horlogemerk uit Zwitserland heeft de nieuwe Connected serie een gegronde plaats op de markt gegeven. Een perfecte combi tussen chique en smart met erg veel klasse.

Waar chique en functionaliteit samenkomt

De TAG Heuer Connected is de perfecte combinatie tussen chique en smart. Door een krachtige samenwerking tussen TAG Heuer, Google en Intel kon deze combinatie werkelijkheid worden. Met Zwitserse precisie en hoogwaardige techniek van Silicon Valley is er een heus meesterwerk ontstaan.

De horloges hebben namelijk een krachtige Intel processor met Wi-Fi en Bluetooth ondersteuning en 4GB Geheugen gekregen. Met het software systeem van google kunt u gemakkelijk vele apps gebruiken op uw intelligente horloge. Daarnaast kunt u het horloge draadloos opladen vanwege de Lithium-Ion batterij! Het horloge verbind gemakkelijk met uw mobiele telefoon ongeacht het iOS of Android is.

TAG Heuer Connected & Juwelier van Willegen

De intelligente horloges van TAG Heuer zijn verkrijgbaar in diverse designs. Ze zijn verkrijgbaar met diverse horlogebanden in kleuren als: wit, rood, groen, blauw, geel en zwart. De horlogekast is vervaardigd uit titanium welke het horloge onverwoestbaar maken, bij normaal gebruik.

Juwelier van Willegen is officieel dealer van TAG Heuer. Zij hebben een ruim assortiment van het horloge merk met wel 85 verschillende horloges. Daarnaast zijn zij ook officieel dealer van alle merken die u kunt vinden in hun webshop! Ook krijgt u twee jaar garantie op uw aankoop.

Contact

Wilt u meer weten over het aanbod van Juwelier van Willegen of de TAG Heuer Connected? Bezoekt u de webshop of kom gerust eens langs in de winkel!

 

Gelezen 209 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven