Omega horloge, hét horloge merk van deze tijd?

Date dinsdag, 21 november 2017 08:35 |   | 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een omega horloge en wat het merk u te bieden heeft? Dan bent u bij Juwelier van Willegen uit Den Haag aan het juiste adres! Zij zijn officieel dealer van het horlogemerk. In dit artikel vertel ik u graag meer over het merk en de varianten die er voor u beschikbaar zijn!

Omega horloge is namelijk ook een bijzonder merk. Opgericht in 1848 is het horloge merk één van de vijf beste Zwitserse horlogemerken. Ze staan dan ook bekend om hun betrouwbaarheid, voortvloeiend uit Zwitserse precisie en hun functionaliteit.

Omega horloge collecties

Het merk zijn onder andere kenmerkend door de diversiteit in de diverse collecties. Daarnaast sluiten de designs binnen de collecties aan bij de gedachten die u heeft bij de naam. Denkt u hierbij aan de collecties als: Constellation, De Ville, Seamaster en Speedmaster. Stuk voor stuk erg kwalitatieve en goed geplaatste collecties.

Zo is de Censtellation collectie inmiddels een extreem herkenbare serie geworden door de jaren heen. Geïntroduceerd in 1982 is deze onmiskenbaar onder de kenners. Hetzelfde geldt voor de Seamaster welke erg opvallend is door haar excentrieke design. Ook op technisch vlak is de Seamaster een echte uitblinker. Geschikt als duikhorloge kunnen zij een hoge druk weerstaan!

Juwelier van Willegen

Bij juwelier van Willegen vindt u elk Omega horloge model welke u wensen kunt. Als officieel dealer kunnen zij dan ook elk model u aanbieden. Daarnaast is Juwelier van Willegen officieel dealer van elk horloge merk dat u kunt vinden in de webshop. De webshop geeft tevens ook de actuele winkel voorraad aan. Dus mocht u langs willen komen om te passen voor u koopt is dit uiteraard geen probleem!

Contact

Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden Juwelier van Willegen biedt, of wilt u meer weten over het Omega horloge? Bezoekt u dan gerust eens de webshop of kom langs in de winkel!

 

Gelezen 372 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save