Plastic borden – Het ideale wegwerp servies voor iedere gelegenheid?

Date donderdag, 23 november 2017 08:09 |   | 
Plastic borden – Het ideale wegwerp servies voor iedere gelegenheid?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die plastic borden bieden? Waarschijnlijk dat je er al helemaal bekend mee bent. Want logisch ook, van borden eet je! Echter kunnen we natuurlijk veel meer met plastic borden. Om die reden kunt je de titel ook interpreteren voor een creatieve gelegenheid. Want er is namelijk veel mogelijk wat je met een normaal bord niet kunt of wilt doen.

In dit artikel vertel ik je graag meer over de mogelijkheden die de plastic borden te bieden hebben.  Maar let wel, er komt veel creatieve vaardigheid bij kijken. Leuk om eens met de kinderen te doen!

Plastic borden en benodigdheden

Zowel papier als plastic borden kunt u voor de creaties gebruiken. Alleen willen we natuurlijk wel onze creaties leuke kleuren geven en onze creativiteit los laten lopen. Daarom geef ik u hieronder een lijst met benodigdheden voor de creaties. Met de plastic borden kunt u namelijk perfect maskers maken of leuke diertjes. Je hebt hiervoor het volgende nodig:

  • Papier of plastic borden
  • Gekleurd papier
  • Lijm
  • Googly Eyes
  • Blauwe verf (optioneel)
  • Gekleurde veren
  • Touw

Creëren

Voor de creaties kunnen we met deze ingrediënten leuke dingen maken. Zo kunt u de kinderen een leuke uil laten maken. Zoekt u hiervoor op Google naar inspiratie daar is veel te vinden! Of kunt u een masker maken welke je compleet kunt versieren met de veren en verf. Ook kun je de bordjes beschilderen alsof het een delfts blauw bord is. Daarnaast kun je de plastic borden ook gebruiken om bijvoorbeeld de verf op te leggen zodat de tafel niet  vies wordt. Ideaal toch?

Daily Style

Daily Style is zowel een fysieke als een online winkel waar je van alles kunt vinden op gebied van feestartikelen. Ook handige benodigdheden vindt je in de winkel. Zij zijn kortom een one-stop-shop voor al je gemakkelijke benodigdheden.

Contact

Bent u benieuwd wat Daily Style u nog meer kan bieden dan plastic borden? Bezoekt u dan gerust eens hun webwinkel of kom langs in één van hun fysieke winkels in onder andere Amsterdam!

Gelezen 472 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save