Plastic bekers – geschikt voor iedere feestelijke gelegenheid!

Date donderdag, 23 november 2017 08:27 |   | 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die plastic bekers je bieden op feesten of ben je nog niet overtuigd waarom ze zo geweldig zijn? Lees dan dit artikel en kom veel meer te weten hierover! Plastic bekers zijn namelijk ideaal voor veel meer dan alleen drinken. Uiteraard is dat het eerste waar je aan denkt.

De bekers zijn namelijk ideaal voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Als je bijvoorbeeld niet wilt dat er bekers stuk gaan door baldadigheid of omdat kinderen minder opletten en ze omstoten. Dan zijn ze uiteraard ook daarvoor een ideale oplossing!

Plastic bekers op (kinder)feestjes

Zoals eerder aangegeven zijn de bekers ideaal voor op kinderfeestjes. Zo gaan ze niet zo snel stuk als een glas. Kosten ze een stuk minder. En loop je een stuk minder risico op glas over de vloer. Daarbij komt dat ze ideaal zijn voor kinderfeestjes omdat ze bij Daily Style komen met leuke printjes. Denk aan een opdruk van Paw Patrol, wat kinderen tegenwoordig helemaal geweldig vinden!

Maar uiteraard moet er ook aan de volwassenen gedacht worden. Voor de 18+ spelletjes waarbij alcohol hoort. Want ook daarvoor zijn plastic bekers een geniale oplossing. En kun je er spellen mee doen! Veel van de lezers zullen het Amerikaanse fenomeen bier pong dan ook wel kennen! Daarvoor is het natuurlijk veel beter plastic bekers te gebruiken dan glazen.

Soorten bekers

Uiteraard begrijp ik dat je geen standaard plastic bekers wilt. De bekende witten uit de supermarkt bijvoorbeeld. Die zijn veelte instabiel voor spelletjes en zijn snel kapot te krijgen en je morst er snel mee. Bij Daily Style vindt u stevige plastic bekers voor een lage prijs. Daarnaast krijgt u mogelijkheid een kleur of opdruk te kiezen! Zo kun je er één uitzoeken die helemaal bij uw wensen past!

Contact

Ben je benieuwd naar wat Daily Style je allemaal te bieden heeft naast plastic bekers? Bezoek gerust eens de webshop of kom langs in één van de winkels rondom Amsterdam en Almere!

Gelezen 291 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save