Kerstpakketdozen – Het cadeautjes seizoen komt er weer aan!

Date donderdag, 23 november 2017 13:26 |   | 

Vraagt u zich af waar u uw kerstpakketdozen dit jaar weer vandaan moet halen? Dan is Jongeneel Verpakkingen het adres voor u om te wezen. Daarbij komt dat het zelf samenstellen van kerstpakketten velen malen leuker is ten opzichte van de kant en klare. Zo kunt u de kerstpakketdozen compleet personaliseren aan de ontvanger.

Met een uitgebreid assortiment aan diverse kerstpakketdozen heeft Jongeneel Verpakkingen veel keuze mogelijkheden. Zo zijn de dozen verkrijgbaar in diverse afmetingen en met verschillende designs. U vindt in de webshop namelijk maar liefst 15 verschillende soorten designs.

Kerstpakketdozen bij Jongeneel Verpakkingen

De dozen van hun zijn met een mooi design afgewerkt en geven een persoonlijke indruk. U kunt kiezen voor diverse uitstralingen. Wilt u bijvoorbeeld eentje met een stoere en toch natuurlijke uitstraling? Dan is het houtblok design een heuse aanrader, ze lijken namelijk bijna echt!

Naast alle verschillende designs uit welke u kunt kiezen, kunt u ook uw type doos selecteren. Zo kunt u eentje kiezen met klapdeksels welke dicht getapet kan worden of juist eentje met een deksel welke u eraf kunt schuiven. Deze zijn allemaal in diverse maten beschikbaar, tot wel acht!

De kerstpakketten vullen

Uiteraard is het logisch dat de dozen ook gevuld moeten worden. Hier help ik u graag een handje bij want soms is het lastig te verzinnen wat iemand nou wilt. Zo kunt u eerst een thema verzinnen bij uw kerstpakketdozen. Wat is bijvoorbeeld iets kenmerkends van uw bedrijf wat een thema kan wezen? Vanaf hier is het al een stuk makkelijker om producten erbij te verzinnen. Want veel producten passen vaak écht bij een bepaald thema.

Uiteraard kunt u ook gaan voor de cliché vullingen welke altijd gewaardeerd zullen worden. Maar met een kerstpakket dat past binnen een thema dat dan weer past bij uw bedrijf onderscheidt u zich echt!

Contact

Bent u benieuwd naar het complete assortiment kerstpakketdozen van Jongeneel Verpakkingen? Bezoekt u dan gerust eens hun webshop of bel gerust even, zij staan u graag te woord!

Gelezen 290 keer Laatst aangepast op donderdag, 23 november 2017 13:26

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven