Wijndozen – zijn kerstpakketten vervangbaar?

Date donderdag, 23 november 2017 13:49 |   | 

Bent u opzoek naar een alternatief op de kerstpakketdozen of wilt u een leuk relatiegeschenk? Wijndozen zijn in dat geval een perfecte keuze hiervoor. De voorwaarde hierbij is wel dat u zeker moet zijn dat de ontvanger wijn lust! Jongeneel Verpakkingen heeft hier een groots aanbod in. Met veel diversiteit aan wijndozen heeft u altijd een wijndoos die geschikt is. U kunt ze krijgen in verschillende vormen en maten, kleuren en motieven.

In de webshop van Jongeneel Verpakkingen vindt u tevens het complete assortiment aan wijndozen. Hier kunt u ze gemakkelijk bestellen en afstemmen op uw wensen en behoeften. Zo bent u verzekerd van een goede verpakking voor uw heerlijke relatiegeschenk.

Soorten wijndozen

Als eerder aangegeven in het artikel zijn de dozen verkrijgbaar in diverse vormen, maten, kleuren en motieven. U kunt dus uitzoeken welke het beste bij uw ontvanger in de smaak zal vallen naar uw mening.

In de webshop zult u dus verschillende soorten wijndozen vinden. Bijvoorbeeld ook de geschenkdoos. Hier kunt u één fles in kwijt. Het is een prachtig strakke wijndoos met een afbeelding aan de binnen- en buitenkant. Deze is bijvoorbeeld uitermate geschikt als geschenk of voor in een kerstpakket. Of kiest u voor meer flessen wijn om te geven? Dan is de rode of blauwe kist perfect. Hierin kunt u zes of twee wijnflessen kwijt. Naast deze gewone dozen is het ook mogelijk bedrukte wijndozen te bestellen. Met bijvoorbeeld uw logo, eigen afbeelding of groet!

Soorten wijn

Uiteraard is het dan belangrijk dat er een lekker wijntje in komt. Hiervoor hoeft u niet persé naar de bovenste plank te grijpen in de winkel. Vaak doen de droge witte wijnen en de Merlot (rood) het goed als geschenk. Indien u niet goed weet welke u moet geven kunt u uiteraard altijd nog de slijter om advies vragen!

Contact

Bent u benieuwd naar het complete aanbod van wijndozen bij Jongeneel Verpakkingen? Bezoekt u dan gerust eens de webshop of bel even, zij staan u graag te woord!

Gelezen 253 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven