Relaxte kerstborrel met plastic wijnglazen

Date maandag, 27 november 2017 10:23 |   | 

December staat bekend als de meest gezellige tijd van het jaar. Voor vele mensen zal dit uiteindelijk ook zo zijn, maar ondertussen hebben ook veel mensen last van stress. De kerstdrukte zorgt er namelijk voor dat iedereen de leukste kleding aan wilt, perfecte cadeaus samenstellen voor familie en vrienden en wat te denken van een kerstdiner van een culinair hoogstandje? Alle druk die mensen zich zelf opleggen, hangt dan als een schaduw over de december gezelligheid. Voor een deel kan je met gemakkelijke hulpjes de stress vermijden. Denk maar eens aan gemakkelijker servies en bestek, zoals plastic wijnglazen. Dan ben je met de kerstborrel bij jou thuis gevrijwaard van bergen afwas of sneuvelende wijnglazen.

 

Gemak van plastic wijnglazen

Je moet er natuurlijk niet aan denken dat jouw kostbare servies sneuveld, als de hele familie zich bijeen vergaard in jouw huis. De gezelligheid mag uiteraard gevierd worden, maar zal niet zonder slag of stoot gaan. Al dagen van te voren bereidt jij je voor op de komst van een vijftien talig koppel. Het is niet zo vreemd en onoverkomelijk dat er iets zal sneuvelen, daar valt nu eenmaal niets aan te doen. Met plastic wijnglazen kan je wel voorkomen dat een kostbaar wijnglas kapot gaat. Naast het ongeluk dat een glas breekt, heb je ook veel troep van het kapotte glas. Naast dat je graag niet wilt dat je staat te stofzuigen op jouw kerstborrel, hoef je plastic wijnglazen ook niet af te wassen. Wanneer iedereen is vertrokken en de rust weder is gekeerd pak je eenvoudig een vuilniszak en kieper je alle plastic wijnglazen erin. Het grote gemak van plastic wijnglazen, zal je na een avond flink borrelen zeker goed doen.

 

Dailystyle

Organiseer jij dit jaar de kerstborrel bij jou thuis? Sla dan snel plastic wijnglazen in bij Dailystyle. In de webshop heb je ruime keuze uit een groot assortiment. Wil je meer weten, kijk dan op de website van Dailystyle. Bestel gemakkelijk en snel en vier onbezorgd de kerstdagen.

Gelezen 446 keer Laatst aangepast op maandag, 27 november 2017 10:23

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save