Nieuwe kleur op de muur? Lees mijn tips!

Date dinsdag, 28 november 2017 10:15 |   | 

 Ga je binnenkort verhuizen? Of ben je toe aan verandering in je woning? Met een leuk kleurtje op de muur kun je al heel eenvoudig meer sfeer creëren in je interieur. Velen vinden het lastig om de juiste kleur te bepalen voor op de muur en dat is natuurlijk niet zo gek. Er zijn zoveel verschillende kleuren verf, maar daarnaast is er ook nog eens verschil in het type verf. En wat dacht je van al die verschillende merken? Nog op zoek naar een nieuw kleurtje in je woning? Met mijn stappenplan is de kans groot dat jij binnen korte tijd weet welke kleur jij moet kiezen!

Welke kamer ga jij verven?

Kijk van te voren goed naar de kamer die jij wil gaan verven. Is het een kleine kamer? Of juist een grote kamer? Als je een kleine kamer groter wil laten lijken, kun je het beste kiezen voor lichte kleuren.

Maar…

welke kleur is nou de juiste kleur? Op het internet kun je heel wat lezen over het effect van kleur op een ruimte. Wit is de ideale kleur om een ruimte grotere te laten lijken en kun je ook goed combineren met andere kleuren. Grijs is ook een populaire kleur in veel woningen. Grijs kun je goed combineren met veel verschillende tinten. Kalmte en rust creëren? Dan is een blauwe kleur misschien wel wat voor in jouw woning.

Online verf kopen? Bezoek Eerenstein!

Heb jij de kleur gevonden? Dan kun je de stap zetten om verf te kopen. Op de website van Eerenstein kun je bijvoorbeeld Sigma verf en Sikkens verf kopen. Sigma en Sikkens zijn populaire merken die door velen worden toegepast. Houd er rekening mee dat je vaak 2 lagen verf moet aanbrengen voor het gewenste resultaat.

Gelezen 303 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven