TAG Heuer – Zwitserse klasse bordenvol kwaliteit

Date dinsdag, 28 november 2017 10:33 |   | 

Het is één van de bekendste merken in haar segment. Onderdeel van de LVMH groep van onder andere Louis Vuitton, Moët en Hennesy. Bent u ook benieuwd naar hun aanbod en wat u van hen moet weten? Dan zit u bij Juwelier van Willegen aan het juiste adres wat TAG Heuer betreft en ook vele andere merken.

Juwelier van Willegen is een officieel dealer van al de horlogemerken die zij verkoopt. Waaronder ook dit legendarische horlogemerk. Zwitserland staat bekend om al de sublieme horlogeproducenten. Velen komen namelijk uit Zwitserland of hebben daar hun productie geplaatst!

TAG Heuer race-achtergrond

Het horlogemerk en producten kent een rijke geschiedenis. Voornamelijk in de wereld van de autosport. Dit zult u ook terugzien in de collecties en de namen van deze collecties. Het merk is opgericht in 1860 en in 1984 verkocht aan Techniques d’Avant Garde (TAG).  Sinds 1999 is het ook onderdeel geworden van de LVMH groep. Deze groep heeft een meerderheidsaandeel overgenomen van het merk.

Opgericht als Heuer zijn ze uitgegroeid tot een grote name in de autorace wereld. Met CEO Jean-Claude Biver aan het hoofd is het een grootheid in horlogeland. De kenners, welke bij voorkeur ook nog is autorace liefhebbers zijn, zullen dan ook veel weten over TAG Heuer.

Het TAG Heuer aanbod

Een uitgebreid aanbod is bij het horlogemerk erg kenmerkend. Met maar liefst vijf collecties en ruim 85 modellen, is er veel keuze. Deze collecties zijn dan ook te koop bij Juwelier van Willegen. Zij weten van zelfsprekend alles af van het horlogemerk. De te onderscheiden collecties zijn als volgt:

  • Connected
  • Aquaracer
  • Carrera
  • Formula
  • Monaco

Zoals u misschien wel weet hebben al deze collecties iets kenmerkends wat toon aangevend is voor de collectie. Dit is terug te zien in de designs van de klokken. Tevens zijn ze erg passend bij vele persoonlijkheden en kleedstijlen. Met vaak een tijdloos en luxueus design, wat tevens vrij ironisch is voor een uurwerk.

Contact

Bent u benieuwd naar het complete TAG Heuer aanbod bij Juwelier van Willegen? Dan raad ik u graag aan eens te kijken in hun webshop of kom gerust eens langs in de winkel!

 

Gelezen 366 keer Laatst aangepast op dinsdag, 28 november 2017 10:33

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save