Kweekkasjes – Kweek het gehele jaar uw eigen groenten!

Date woensdag, 06 december 2017 14:51 |   | 
Kweekkasjes – Kweek het gehele jaar uw eigen groenten!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om het hele jaar door uw eigen groenten te kunnen kweken? Dan is één van de kweekkasjes van de Hobbytuinder wellicht dé oplossing voor u! Zij hebben namelijk een gigantisch aanbod aan mogelijkheden hierin. Zo bent u via hen compleet voorzien in al uw tuin benodigdheden.

De Hobbytuinder richt zich hierin op zowel de professionele als de hobbytuinder. Zo hebben zij een compleet aanbod in alles wat u in de tuin nodig heeft. Daarnaast bieden zij ook enkele extra handige tools en oplossingen. Zoals het kweekkasjes assortiment dat zij hebben!

Zijn kweekkasjes dé oplossing?

Als antwoord op de vraag of kweekkasjes dé oplossing zijn; is er maar één gepast antwoord. En dat is: Ja natuurlijk. Dit omdat de kweekkasjes veel voordelen bieden in zo goed als alle seizoenen van het jaar. Zo kunt u het gehele jaar door genieten van verse groenten en fruit uit uw eigen grond. Welke vaak nog gezonder is ook omdat ze onbewerkt zijn! Daarentegen is biologische groenten ook een stuk duurder.

Er zijn diverse soorten kweekkasjes te onderscheiden in het assortiment van de Hobbytuinder. Zo zijn er de koude kweekkasjes, de groeitunnels met vliesdoek, de propagator en de propagator met verwarming.

Koude kweekkasjes

Deze kasjes beschikken over een stalen frames met de dek van verstevigd polyethyleen. Dit betekend dat ze een goede bescherming bieden. Echter is verwarming in de winter vaak wel een vereiste.

Groeitunnels

De groeitunnels bieden perfecte bescherming tegen alle invloeden van buitenaf. Denkt u aan insecten, warmte, kou en een felle zon. De kunt u teven gemakkelijk over uw gewassen plaatsen.

Propagator

De propagator is een bak voor de gewassen met een kap eroverheen. Deze kap zorgt ervoor dat de gewassen beschermd blijven. Deze kunt u tevens ook gemakkelijk in uw huis plaatsen in bijvoorbeeld de vensterbank. De propagator met verwarming bevat verwarmingselementen voor in de winter!

Contact

Het is duidelijk dat er voor een ieder geschikte kweekkasjes beschikbaar zijn bij de hobbytuinder. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Brengt u dan gerust eens een bezoekje aan hun webshop!

Gelezen 307 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven