Speeltuin aanleggen – speelvoorzieningen voor uw kinderen!

Date vrijdag, 08 december 2017 14:22 |   | 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot een speeltuin aanleggen? Dan bent u bij Areamasters aan het juiste adres beland! Zij zijn namelijk gespecialiseerde deskundigen op dit gebied en weten hier alles van af. Daarnaast kennen zij de ins- en outs van het vak en kennen zij de regelgeving. Met jaren aan ervaring en erg veel kennis van zaken zijn zij een betrouwbaar partner.

Zo kunnen zij u van begin tot eind helpen in proces. Zo kunnen zij al bij het ontwerp voor u beginnen en met u brainstormen over het ontwerp en hierin adviseren. Aan de hand van dit ontwerp kunnen zij met uw akkoord de speeltuin aanleggen. Dit doen zij met alle regelgevingen in acht.

De speeltuin aanleggen

Het realiseren vereist een hoop denkwerk, wellicht wel meer dan u zou verwachten van een speeltuin. Echter is dit toch wel zo. Bij Areamasters weten ze exact waar ze op moeten letten. Omdat zij namelijk jarenlange ervaring hebben in het aanleggen bij scholen, openbare plaatsen, restaurants en noemt het maar op. Daarbij komen ook nog een hoop strenge eisen te kijken.

Bij het aanleggen is er veel om op te letten. Zo moet het kind allereerst centraal staan. De speelplaats moet dan ook bovendien veilig zijn. Maar hij moet ook uitdagend, prikkelend, natuurlijk, sportief en pedagogisch zijn! Daarmee weten ze dan ook zeker weten wel raad mee bij Areamasters!

De speelvoorzieningen plaatsen

Een speeltuin aanleggen is dan toch echt een vak apart. Nadat alle punten in acht genomen zijn in het ontwerp de speeltuin kan de aanleg beginnen. De ondergrond is gekozen en de speeltoestellen zijn geselecteerd, klaar voor de start!

Na akkoord op het ontwerp kan de aanleg beginnen. De grond wordt gereed gemaakt, de ondergrond wordt geplaatst en de toestellen kunnen neergezet worden. Waarna de kinderen uit de buurt of van school zich uit kunnen leven op de nieuwe speeltuin!

Contact

Wilt u meer informatie over een speeltuin aanleggen met Areamasters? Dan raad ik u graag aan eens een kijkje te nemen op de website of  belt u gerust even, ze staan u graag te woord!

Gelezen 877 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save