3 tips waarmee u zelf iets aan uw acne kan doen

Date woensdag, 03 januari 2018 16:58 |   | 

Iedereen die lijdt aan acne zal begrijpen hoe moeilijk het is om er op dagelijkse basis mee om te gaan. Het is geen pretje om elke ochtend wakker te worden om in de spiegel een gezicht vol acne en rode vlekken te zien. Daarom geven we in dit artikel 3 tips om snel van acne af te komen.

1. Houd uw dieet onder controle. Beperk de consumptie van fastfood of vermijd ze, als het voor u mogelijk is, helemaal. Ook moet u uw bananen- en zuivelconsumptie beperken. Deze 2 voedingsmiddelen bevatten bepaalde verbindingen die kunnen leiden tot de afvoer van extra talg in uw lichaam. Talg beheert onze acne productie en daarom moet u de productie controleren. In plaats van zuivelproducten te consumeren, is het beter ze te vervangen door sojaproducten.

2. Vermijd zonlicht. Het zal uw acne niet genezen. In eerste instantie zal het uw puistjes zelfs erger maken. Mensen hebben de neiging om te geloven dat door het bruinen van hun gezicht hun acne zal verdwijnen. Echter zal zonlicht de huidpigmentatie beschadigen en blijvende littekens op het gezicht achterlaten. U moet te allen tijde een hydraterend zonnebrandmiddel gebruiken om uw gezicht en uw huid te beschermen wanneer u voor langere tijd in de zon gaat.

3. Verwijder toxines uit uw lichaam. Vaak is acne een teken dat uw lichaam problemen van binnenuit laat zien. Daarom is het hebben van een goed voedingspatroon in combinatie met het drinken van veel water een mogelijkheid om uw acne te verminderen. Veel water drinken zal echt helpen om de giftige stoffen sneller uit uw lichaam te spoelen. Probeer ook gebakken voedsel en voedsel gemaakt van geraffineerd meel te vermijden.

Deze 3 manieren om u te ontdoen van acne zijn gemakkelijk te volgen. Als u echter na het toepassen van bovenstaande tips nog last hebt van ernstige acne kan u antibiotica tegen puisten proberen. Raadpleeg hiervoor een dermatoloog. Deze zal u bijstaan met een geavanceerde behandeling met antibiotica tegen acne. Antibiotica werken door het selectief doden van de bacteriën. Ze veroorzaken geen schade aan de cellen van het lichaam. Door het doden van de bacteriën verminderen antibiotica de infectie en ontsteking waardoor uw acne geleidelijk verminderen zal.

Gelezen 286 keer Laatst aangepast op woensdag, 03 januari 2018 16:58
JasmienAntwerpen

Bij Top Apotheek kan u online geneesmiddelen bestellen en dat zowel met als zonder voorschrift. Bovendien proberen wij onze klanten via onze uitgebreide blogsectie op de hoogte te houden over de laatste nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg en pharmacie.

Website: https://topapotheek.com

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven