Een bidon met een persoonlijke touch

Date donderdag, 04 januari 2018 14:29 |   | 

Een bidon bedrukken, hoe leuk is dat? Tegenwoordig is het mogelijk om jouw bidon helemaal zelf te ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gave sportbidon? Ideaal voor in bijvoorbeeld de sportschool, want je hoeft niet lang te zoeken naar je eigen bidon. Het is tenslotte een bidon met je eigen ontwerp!

Daarnaast is een sportbidon ook nog eens heel erg handig. Je hoeft niet continu nieuwe flesjes water te kopen, want je hebt gewoon een bidon die je elke keer mee kunt nemen! Gooi de bidon gewoon in de vaatwasser (of was het met de hand af) en je kunt de volgende keer met sporten de bidon gewoon weer meenemen! Dit is ook nog eens goedkoper dan steeds weer die flesjes water kopen.

Vergeet die saaie bidons!

Heb je al een bidon, maar vind je die maar wat saai? Dan is een zelf ontworpen bidon de oplossing! Natuurlijk kun je ook gewoon een nieuwe sportbidon in de winkel kopen, maar waarom niet gewoon zelf aan de slag met je creativiteit?

Ontwerp je eigen bidon

Ben je benieuwd waar je helemaal zelf je eigen bidon kunt bedrukken? Bekijk dan eens eens de website van Mijn Eigen Bidon. Dit is de website waar je eenvoudig, snel en voor een scherpe prijs een bidon helemaal naar eigen smaak kunt maken. Je hebt de keuze uit standaard ontwerpen, maar deze ontwerpen kun je ook weer een persoonlijke touch geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een inspirerende quote? Of een leuke vakantiefoto? Of een bidon met naam?

Kortom..

er zijn genoeg mogelijkheden met een eigen bidon! Het fijne van Mijn Eigen Bidon is dat je ook gewoon 1 bidon kunt bestellen. Je bent niet verplicht om meerdere bidons tegelijk te bestellen. Natuurlijk is het ook erg om sportbidons te bestellen voor bijvoorbeeld een voetbalteam.

Gelezen 271 keer Laatst aangepast op donderdag, 04 januari 2018 14:29

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save