Luxe badkamer met een houten wasbak

Date maandag, 22 januari 2018 09:04 |   | 

Ben je van plan om de badkamer te renoveren? En ben je nog op zoek naar een wastafel die luxe uitstraalt? Dan kun je gaan voor een houten wastafel. Een houten wastafel is innovatief, stoer en robuust. Een houten wastafel is vrij nieuw op het gebied van badkamers. Met een houten wastafel geef je jouw badkamer al snel een onderscheidende look. Tegenwoordig is het mogelijk om een houten wastafel helemaal eigen te maken. Wat voor wastafel zou jij graag willen hebben? Een houten wastafel is waterafstotend en erg sfeervol. Daarnaast zie je ook minder snel vuil liggen!

Drukte in de badkamer?

Een langwerpige wastafel is erg handig voor als de badkamer ‘s ochtends wel heel erg druk is. Je loopt elkaar al snel in de weg en je hebt toch echt wel water nodig! Met een langwerpige wasbak en 2 kranen is dit probleem vrijwel opgelost. Jullie kunnen gewoon lekker je eigen gang gaan! Natuurlijk kun je ook gewoon voor 2 wasbakken gaan. Net zo makkelijk!

De mogelijkheden van Woodstyl

Wil je graag een houten wasbak in je badkamer? Of wil je de toiletgebouwen in het bedrijf meer uitstraling geven met houten wastafels? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Woodstyl. Bij Woodstyl is het zelfs mogelijk om logo in de wasbak te verwerken. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden om houten wasbakken te personaliseren. Weet jij al voor welke houtsoort je gaat? Kies je bijvoorbeeld voor een eiken, noten of wengé wastafel? Al met al, je hebt genoeg mogelijkheden!

Gelezen 219 keer Laatst aangepast op maandag, 22 januari 2018 09:04

Blij met UwArtikel.nl?

Doe UwArtikel.nl een kleine donatie zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren.

bedrag:
 EUR

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een platform waarop je eenvoudig artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dient u een gebruikersaccount aan te maken en daarmee in te loggen. Hiervoor dient u toestemming te geven aan UwArtikel.nl om cookies te mogen plaatsen op uw apparaat.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ga naar boven