Ga jij ook voor een gashaard?

Date maandag, 29 januari 2018 09:26 |   | 

Ben je op zoek naar een oplossing om net wat meer sfeer in je woning te creëren? En zit je eraan te denken om een haard te bestellen? Een haard is ideaal om meer sfeer in een woning te krijgen. Daarnaast krijg je er ook nog eens wat extra warmte voor terug. Weet u nog niet zo goed wat voor haard u dan moet kiezen? In dit artikel geef ik je meer informatie over een gashaard. Wat zijn nou eigenlijk de voordelen en nadelen van zo'n haard? En waar kun je terecht voor een gashaard van uitstekende kwaliteit? Je leest het allemaal!

Voordelen op een rijtje

Veel mensen kiezen voor een gashaard, omdat zo'n haard vele voordelen kent. Wist je bijvoorbeeld dat een gashaard weinig onderhoud nodig heeft? Af een toe een poetsbeurt is al genoeg. Een ander belangrijk voordeel is dat je geen last zult hebben van assen of ander afval. En hoe zit het dan met het vlammenspel? Ik kan je vertellen dat het vlammenspel van een gashaard erg realistisch is. Je kunt het ook wel vergelijken met een vlammenspel van een houthaard.

Het fijne van een gashaard is dat er altijd brandstof aanwezig is. Een gashaard is namelijk gewoon aangesloten op een gasleiding. Het brandstof is dus gewoon aanwezig en daar hoef je dan ook niet meer aan te denken! Hoe fijn is dat? Een gashaard is ook nog eens heel eenvoudig in gebruik. Met een afstandsbediening kun je de haard aan en uitzetten. Een kind kan de was doen!

Ga wel voor een moderne gashaard, want hiermee belast je het milieu veel minder. Dit scheelt ook weer in de kosten! Oftewel, een gashaard kent vele voordelen.

Maar…

zijn er dan wel nadelen? Die zijn er zeker! Als je geen gasleiding in huis hebt liggen, dan kun je beter kiezen voor een andere haard. Het aanleggen van een gasleiding is wel weer erg duur. Een gashaard geeft wel wat warmte af, maar dit is minder dan een echte houthaard. In vele gevallen is een gashaard ook duurder dan een houthaard of pelletkachel.

Gashaard kopen? Bekijk de haarden van Warmtestore!

Ben je erover uit en wil je graag een gashaard aanschaffen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Warmtestore. Hier kun je terecht voor allerlei prachtige gashaarden van uitstekende kwaliteit, zoals een Faber gashaard. Ook kunnen zij je goed op weg helpen met het vinden van een geschikte kachel voor in jouw woning!

Gelezen 275 keer Laatst aangepast op maandag, 29 januari 2018 09:26

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save